Specjalnie wszedłem na e-bay i jest od groma noctiluxów, zarówno 1.0 jak i 0.95 - starych, nowych, za $6000, za $8000, do wyboru do koloru
Specjalnie wszedłem na e-bay i jest od groma noctiluxów, zarówno 1.0 jak i 0.95 - starych, nowych, za $6000, za $8000, do wyboru do koloru
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Eeee, dzieki mario. to ja w takim razie poczekam az boom minie i kupie w normalnych pieniadzach![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Albo w koncu trafie na sprawne 35L i swiat stanie piekny
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
nie, swiat nie stanie, zacznie wirowac szybcie i stanie SIE piekny. i moze w koncu ktos naprawi edycje postow do tego czasu.
Ostatnio edytowane przez allxages ; 19-10-2010 o 12:21 Powód: Automerged Doublepost
To byłoby zbyt piekne![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Startuje galeria zawierajaca wyszukiwarke po danych z EXIF, na razie zdjec nieduzo:
http://leicaimages.com
Pozdrawiam!
A tak z ciekawosci - czy gdzies w Wawie mozna zobaczyc i przepstrykac M9 z 50 f/0.9?
Może w Leica Store w BlueCity
"Aparat fotograficzny jest dla artysty kolejnym narzędziem. Jeżeli się nad tym zastanowić, to jest to mechanizm podobny do skrzypiec. To artysta jest w stanie tworzyć sztukę nie aparat." - Brett Weston
No tak, ale NOCTILUX-M 50/1 juz wyprzedany :-(