Ale o jakiej Ty fotografii piszesz???? Kto mialby zakupic M9 i wywalic dotychczasowe klamoty zeby klientom oferowac obrazek (piekny badz co badz) tylko z Leiki?????
Ale o jakiej Ty fotografii piszesz???? Kto mialby zakupic M9 i wywalic dotychczasowe klamoty zeby klientom oferowac obrazek (piekny badz co badz) tylko z Leiki?????
Mowie o sesjach do pism kobiecych i o ze sluszalem taka opinie ze coraz czesciej jest uzywany m9 niz sredniak bo zarowno taniej wypozyczyc jak i kupic
Ale powtazam ze to tylko zaslyszane slowa, choc od osoby ktorej nie mam powodu nie wierzyc
mariuszjaniszewski.pl ; packshotstudio.pl
Mnie tez nie chce sie w to wierzyc
Napisalem tylko co uslyszalem
to wierzysz czy nie? bo już się pogubilem
mam przyjemność obcować z takimi fotkami... mały obrazek Leici jest ale nie M tylko R CCD 37 mpx, jest masa D700, są tez Mark'i II i jedynki
zebrałby z forum kilka fajnych szkieł, kilku kolegow co to ma "oko" postawił przed obiektywem jakaś znaną celebrytkę z tego, "iz jest znana z tego, że jest znana" lub modelkę i nie jeden "profi" fotograf schował by się ze wstydu... to takie moje zdanie.
Hasele, czy jakieś inne Phase One to tak... oraz inne cuda... ale M9? n
no ale spytam się, mam nadzieję, iż nie zostanę wyśmiany![]()
|CANON FF|
To na przyszlosc pisz prosze o rzeczach, ktore sa przynajmniej na poziomie plotki a nie durnoty, bo to co napisales jest jak z kosmosu wyssane.
Nie napisalem ze agencje wyprzedaja sredni format na rzecz m9
A jedynie ze w sytuacji gdy musza na wypozyczenie sredniego formatu placic po 1-2 tys dziennie coraz czesciej decyduja sie na wypozyczenie lub w dalszej perspektywie kupno m9
Co juz taka apstrakcja nie jest
Ale nie chce kontynuowac tego watku bo podaje to jako niesprawdzona odpbiscie ciekawostke
Nic nie traci, nie w przypadki Leici. Ja nie raz sprzedalem za wiecej, niz kupilem. Im starsze szklo - tym wiecej.
To zalezy z jakich szkiel widziales, moze tych nowych, klinicznych, super ostrych ze zminimalizowanym shift-focusem.
Wiele osob na forum Leici nie ma problemu z porownaniem obrazka koncowego z M9 do sredniego formatu.
Steve Huff rowniez wiele razy o tym pisal.
Choc - na podworku Leici- M9 a S2 to zupelnie inna filozofia pracy. Dzien do nocy.
PS:
Mario - podziwiam, ze Ci sie chce jeszcze pisac i dyskutowac.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
przestan moze rzucac te idiotyczne hasla o lansowaniu
przed kim sie lansowac?
przed malolatami? mysle ze na nich robi wieksze wrazenie lakis EVIL a nie kanciasta puszka?
przed kim jeszcze?
jak dla mnie lans to wyskoczenie na stare miasto z 5d z podpietym gripem i 70-200
wtedy jestem super profi
wszyscy wlasciciele M9 ktorych znam to powazni ludzie ktorzy dokonali swiadomego wyboru kierujac sie w perwszej kolejnosci jakoscia zdjec a w dalszej wlasnie dyskretnoscia puszki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
mam kilka sesji na ktorych uzywalem M9 i hassela
oto kilka luznych porownan
M9 +noctilux
Hassel + 110/2
M9
Hassel
M9
Hassel
Ostatnio edytowane przez mario ; 18-10-2010 o 23:22 Powód: Automerged Doublepost