No wlasnie, caly problem z Toba polega na tym, ze Ty domniemujesz. Nie chce Ci sie liczyc, ale pouczasz. Domniemujesz pomiar punktowy, kiedy w exifie wyraznie jest matrycowy (zdziwiony?), ale Ty wiesz lepiej. Jak kolego zabierasz swoj glos w watku, to przynajmniej zobacz o co chodzi. A nie domniemuj.
I tu kolejny dowod na to, ze nie czytamy ze zrozumieniem. Ja wlasnie nie wiem co jest niesprawnego w moim aparacie, o to wlasnie pytam. Ale jakos widze nie zauwazyles o co mi chodzi, za to skupiles sie na pouczaniu.A to poirytowanie, to sobie wsadź w kieszeń. Bo jeśli wiesz lepiej od nas, co jest w Twoim aparacie niesprawnego, to po kiego ... zawracasz głowę.
[QUOTE]
Zawsze fascynował mnie fenomen ludzi, którzy wchodzą z problemem na forum, zachowują się, jak by im się ta pomoc bezwględnie należała, a potem w najlepszym razie są poirytowani, że ktoś udzielił im prawdziwej odpowiedzi, ale niezgodnej z tym co chcieli usłyszeć.
[QUOTE]
Zawsze fascynowal mnie fenomen ludzi, ktorzy na forum pouczaja innych nawet nie zapoznajac sie z problemem ani nie rozumiejac, O CO PYTA watkotworca. A poirytowanie? Owszem, jak ktos sie wymadrza nie na temat.
Jak sobie zyczysz. Szkoda tylko, ze nie potrafisz podjac merytorycznej rozmowy (bo tylko wpadles do watku z mentorskim tonem) i odpowiedziec na pytania, ktore zadalem w ostatnich postach. Potrafisz? To podejmij temat i mi KONKRETNIE wytlumacz, czemu przepala zdjecia powyzej 1/3200.Z mojej strony EOT.