Witam
Jak było proszę wywalić
Widziałem wcześniejsze konstrukcje i filmy rożnych osób nawet z żyroskopem ale nie 7d w powietrzu![]()
pozdrawiam Darek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Witam
Jak było proszę wywalić
Widziałem wcześniejsze konstrukcje i filmy rożnych osób nawet z żyroskopem ale nie 7d w powietrzu![]()
pozdrawiam Darek
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ostatnio edytowane przez Dzygit-Dublin ; 24-09-2010 o 14:20 Powód: Automerged Doublepost
pare sloikow i jedno body ......... ostatnio uzywane 9 lat temu czas nanowo zaczac przygode ....
powala.
a muzyka jest rewelka, moze komus sie obila o uszy? i wie kto to miksuje.
Widziałem to już jakiś czas temu... Taki helikopter z mocowaniem i osprzętem kosztuje bagatela 10k$![]()
5d+5d mark II+ S35A+C 85 f/1.8 + C 20-35 f/3.5-4.5, C 70-210 3.5-4.5 580 ex II, YN 565 EX (czasem 17-40 L i 50 f/1.4), arsat 80/2.8 tilt
I też momentami strasznie winietuje.![]()
Filmik rewelacja. Ujęcia helikoptera są niepowtarzalne, a 7D zapewnia rewelacyjną jakość. Całości dopełnia super muzyka, zgrana z obrazem. Powala![]()
obrót paparata zapewnia aparatura do modelu śmigłowca tego typu potrzeba 8+1 kanałów do samego wygodnego pełnego sterowania są aparatury nawet 32 kanałowe i wyżej ale to już zależy od kasy
przy tak opanowanej sztuce pilotażu śmigłowca RC dodatkowa gałka/pozycjoner/serwo..... do sterowania dodatkowym urządzeniem raczej nie stanowi problemu![]()
Na ile rozumiem, to kontrolują to dwie osoby: pilot i operator kamery. Może bliźniacy ;-)