Pokaż wyniki od 61 do 70 z 70

Wątek: Po tym filmie zrobilem wow

Widok wątkowy

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Smok Zobacz posta
    ....
    Co do polskich forum helikowych (nie podam nazw by nie rozpętywać dyskusji) uważam że nie do końca spełniają swoją rolę, są przede wszystkim areną bezsensownych sporów i jeśli nie ma się problemu z językiem to jak już pisałem helifreak jest the best.
    Jak większość polskich forum :-) .... kupiłem aparat/helikopter/samolot* wczoraj.... udzielam porad i jestem naj...

*niepotrzebne skreślić

Samolot i helik jednak się różnią :-) Latam też samolocikami :-) choć od czasu "wsiąknięcia" w heliki rzadko. Ostatnio parę razy zdarzyło mi się zdjąć gaz po odwróceniu samolotu na plecy :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Makudonarudo Zobacz posta
    obejrzałem sobie ten filmik i poczułem się baaaardzo malutki ....
    Wpisz w wyszukiwarkę nazwiska Alan Szabo, Bert Kramer, Lukas Riva poczujesz się jeszcze mniejszy :-)

Większość tych rzeczy z Twojego filmiku nie są jakieś strasznie trudne. Potrafię to zrobić choć nie z tym tempem i nie na tej wysokości. :-)

5h to tyle co nic. Średnio miesięcznie mam po ok 60h. W kwietniu 168h w maju 150h :-) Na dodatek symulator nie załatwi wszystkiego. W realu jest trudniej, stress większy, ogonek nie trzyma albo inne "problemy techniczne". To jest hobby wymagające duuuuuuuuużo wolnego czasu. :-)
    Ostatnio edytowane przez Janusz Body ; 03-10-2010 o 17:42 Powód: Automerged Doublepost

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów