Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Zestaw szkieł

Mieszany widok

Bywalec Awatar korben
    Miasto
    świdnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Chęć posiadania ma każdy kto ma jakieś hobby,ale w naszym przypadku ta cheć posiadania robi się problemem gdy plecak zaczyna ważyć xx kg a my po pół godzinnym spacerze z nim mamy dosyć,dlatego trzeba to przemyśleć...najłatwiej,obejrzyj cześć swoich zdjęć i zapisuj na kartce jaka częśc jest robiona daną ogniskową a do wniosków dojdziesz sam i wtedy chyba będziesz wiedział czego ci najbardziej potrzeba czy tele czy szerokiego,a pokrycie całej ogniskowej co do milimetra jest bez sensu,chyba ze masz kitowy zestaw 18-55 i 55-200
    Pryorytetem wydaje mi się szkiełko ze swiatłem 2.8 (przymnknięte pokaże pazury),a reasumując zamast tele można nabyć speedlita,i wtedy satysfakcja gwarantowana,bo tak naprawdę >150mm,to powiedzmy bardzo rzadko

pozdrówka dla wszystkich
    50D+szkło

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez korben Zobacz posta
    Pryorytetem wydaje mi się szkiełko ze swiatłem 2.8 (przymnknięte pokaże pazury),a reasumując zamast tele można nabyć speedlita,i wtedy satysfakcja gwarantowana,bo tak naprawdę >150mm,to powiedzmy bardzo rzadko

pozdrówka dla wszystkich
    Czyli 17-50 tamrona i 50-135 tokiny?
    Zakres pokryty, 2.8, tylko, że szkła cropowe.

Bywalec Awatar korben
    Miasto
    świdnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkontent Zobacz posta
    Czyli 17-50 tamrona i 50-135 tokiny?
    Zakres pokryty, 2.8, tylko, że szkła cropowe.
    Obstawiam tamiego 17-50 z pokusą na nowym VR i speedlite,dalej zbierać zbierać i jeszcze raz zbierać.Masz rację z tym cropem większa część forum(może się mylę), zbiera szklarnie pod przyszłe FF
    50D+szkło

Uprawnienia umieszczania postów