Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Zestaw szkieł

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie

Ale to jest troche złe rozumowanie,musisz sobie odpowiedziec na pytanie jakich ogiskowych używasz najczęściej i wtedy wybierac odbiektywy ktore temu odpowiadają,ja też kiedys jak zaczynałem z tym zabawe chciałem mieć każde szkło ,,no bo przecięz nigdy nie wiadomo ci się kiedy przyda" ale gdy plecak się zapełnił a wagi mocno przybyło to powoli z coraz dłuższymi wypadami z aparatem obiektywów zaczeło ubywać bo okazało się że uzywam 2-3 a reszta leży i aby przyczynia się do skrzywienia kręgosłupa

Bywalec Awatar korben
    Miasto
    świdnik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Ale to jest troche złe rozumowanie,musisz sobie odpowiedziec na pytanie jakich ogiskowych używasz najczęściej i wtedy wybierac odbiektywy ktore temu odpowiadają,ja też kiedys jak zaczynałem z tym zabawe chciałem mieć każde szkło ,,no bo przecięz nigdy nie wiadomo ci się kiedy przyda" ale gdy plecak się zapełnił a wagi mocno przybyło to powoli z coraz dłuższymi wypadami z aparatem obiektywów zaczeło ubywać bo okazało się że uzywam 2-3 a reszta leży i aby przyczynia się do skrzywienia kręgosłupa
    Jeśli się nie mylę,można w któryms programiku zestawić zdjęcia wg.ogniskowych.Masz rację to dobre rozumowanie, bo i tak reszta używana kilka razy i tyle,ale sama chęc posiadania:-D
    Ale priorytety z czasem się zmieniają
    50D+szkło

Uprawnienia umieszczania postów