Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kolory pod OSX

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie Kolory pod OSX

Hej,

chciałem zapytać czy ktoś zauważył coś podobnego..
    od czasu do czasu kolory na stronach WWW sa troszke inne (odcienie) niz zazwyczaj. Glownie to widac na niebieskim, a co lepiej na CB ramki i na FB.

Bardzo rzadko to wystepuje i nie wiem jeszcze jak zreprodukowac problem, ale mam podejrzenie...
    mam Eizo S2433W oprofilowany, do ktorego mam podpietego laptopa na DVI i maca na DisplayPort. Czasami sie przelaczam miedzy nimi i chyba problem widze czasami po powrocie z DVI na DP (czyli na maca).

Nie wiem czy to tylko Safari czy systemowo cos sie krzaczy. Pomaga wylogowanie i ponowne zalogowanie.

Zdarzylo mi sie doslownie 3-4 razy w ciagu kilku miesiecy, a i Maca uzywam raz na kilka dni wiec ciezko mi cos powiedziec wiecej. Ale moze ktos cos mial takiego?

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Też używam dwóch komputerów podpiętych do jednego EIZO i nie ma problemów. OSX i Win7.
    Jeśli pomaga wylogowanie i zalogowanie do OSX, to wina czegoś po stronie maca. Sprawdź na innej przeglądarce, może w Firefox. Jak w nim będzie ok, to znaczy, że to Safari się chrzani. W przeciwnym wypadku cos głębiej w OSX.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Muszę najpierw wykminić jak zreprodukować problem. Wtedy będzie łatwo coś diagnozować.

Uprawnienia umieszczania postów