a gdzie?
a gdzie?
Adres to jest Wybrzeże Gdyńskie 2 znajduje się tam pub Stary Młyn. Jest to obok centrum olimpijskiego. Godzina 12
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
- Tato, bardzo mi się podobało to robienie zdjęć. Ale wolałbym taki aparat, jak miał Dominik.
- Dlaczego wolalbyś taki aparat?
- Bo ma odchylany telewizorek.
Apel do firmy Canon: "Zróbcie wreszcie lustrzankę z "odchylanym telewizorkiem", bo całe następne pokolenie będzie robiło zdjęcia "alfiokiem"Canon, you can!
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Toż nowe 60D (zmieszane na tym forum z błotem) będzie mieć odchylany LCD. Bardzo fajna rzecz, brakuje mi tego w 500..
Ja mam i cóż z tego jak dając odchylany monitor nie dali nawet za dopłatą wysokich czułości, a te które są... Ja mam taką propozycję aby przy pomocy opiekunów najlepsze ze zdjęć wykonanych na plenerze przez pociechy trafiły na forum a potem oczywiście za zgodą i pod kontrolą opiekunów do czasopisma. Myślę, że będzie frajda.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Oczywiście zalinkuję zdjęcia mojej pociechy, jednak prosze o cierpliwość. Wprawdzie nie jest ich wiele, co mnie bardzo cieszy, - "Tato, zrobie zdjęcie temu kominowi... eee... za daleko jest... musimy podejść blizej"- to jednak do końca tygodnia nie znajde czasu, żeby do nich usiąść.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
---Moje zdjecia na FB---
Wrzucam fotki mojej pociechy.
Najpierw zapomnieliśmy właczyć AF w obiektywie,
potem poszło już lepiej.
Jak na 7-latka i pierwsze zupełnie samodzielne fotografowanie, to chyba nieźle...
Tata lekuchno, gdzieniegdzie wykadrował, ale na prawdę tylko 3 zdjęcia.
---Moje zdjecia na FB---