Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Canon 35-350 F 3.5-5.6 L

Dopiero zaczyna Awatar STR8
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie Canon 35-350 F 3.5-5.6 L

Szukam opinii na temat tego super zoomu. W necie można znaleźć diametralnie różniące sie informacje - od pochwał po komentarze bardzo krytyczne. Prawda jak zazwyczaj leży pewnie po środku i zależy od potrzeb i oczekiwań użytkownika. Moje wyglądają następująco: zależy mi na uniwersalności ogniskowej, bardzo dobrej jakości optycznej i wytrzymałej budowie. Miałby służyć mi głównie do krajobrazu - baaardzo częste wyjazdy w polskie i zagraniczne góry. Chciałbym wozić ze sobą tylko 2 obiektywy. Jego waga mi nie przeszkadza. Mam możliwość przywiezienia ze stanów używki w perfekcyjnym stanie, problem polega na tym, że mam wątpliwości co do jakości optyki, nigdzie w sieci nie znalazłem sampli z tego szkła, prócz kilku zdjęć w naprawdę małym rozmiarze. Czy na forum jest jakiś użytkownik tego szkła który mógłby podesłać mi przykładowe zdjęcia w większym rozmiarze? Prosze również o opinie osoby które miały do czynienia z tym szkłem

z góry dziękuje

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Warsaw
    1.Chuck ma zawsze racje,
    2. Jeśli Chuck nie ma racji patrz pkt.1

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez STR8 Zobacz posta
    Szukam opinii na temat tego super zoomu.
    To poszukaj: http://canon-board.info/announcement.php?f=11&a=20 i zgodnie z 3. Pkt Regulaminu dopisz się do znalezionego wątku .

Uprawnienia umieszczania postów