To tez jest komentarz :-PZamieszczone przez akustyk
To tez jest komentarz :-PZamieszczone przez akustyk
Człowieku, ty masz jakiś problem. W wszystkich wątkach, w których się wypowiadasz kitujesz jakieś aluzje sysytemowe. Co ma wspólnego sprzęt, ktory posiadasz z twoją wiedzą (a właściwie jej brakiem) na temat np. zastosowania spota? Prosiłeś o przykłady zastosowań spota i otrzymałeś je. Dalej masz problem? Czegoś nie rozumiesz? To zapytaj - wyjaśnimy Ci jak będziemy wiedzieli. Nie szukaj natomiast tematów zastępczych kiedy nie masz racji, bo to Ci na pewno popularności tu nie przysporzy.Zamieszczone przez BooBoo
Pentax K-5 II, Leica M9
I tak każdy argument, który przytaczam jest w odczuciu niektórych "nie na miejscu". Wiec przepraszam, nie chcę kontynuować waśni. Jestem na cudzym podwórku i łatwo tu dostać lanie.
Konkurencja (lub nie...)
BooBoo, sam ci wcześniej odpisałem - życzliwie i bez agresji. Niestety, jak napisałem - znów się zapędziłeś. Przecież to pn_ i Ty zaczęliście nam udowadniać w innym wątku, że nasz sprzęt jest be, bo jeśli nawet jest lepszy, to nie ma spota, itp. Kto tu zaczyna spory, kto tu jest anty dla drugiej markiSkąd innąd sam przyznasz, że w tym wątku pn_ odzywał sie wielokrotnie, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie na temat, wręcz zaczepnie i próbując robić sobie jaja z w sumie interesującej rozmowy. Jak mamy traktować takich gości na forum? A później wszystko na nas, że Was nie lubimy :-|
Wydaje mi się, że teraz gdy wiesz do czego spot się przydaje i po co służy, nie będziesz próbował przekonywać, że 0,01% spot jest najlepszy![]()
Jak to? Przecież w wątku, który założył mikie_001 namawiałem go właśnie na zmiane aparatu na Canon. I to całkiem poważnie. A nigdy nie udowadniałem, że C jest gorszy od N. Zawsze pisałem, że mnie bardziej odpowiada. I to był wątek o Nikonie. Popełniasz ten sam błąd, co ja odnośnie wypowiedzi akustyka o spocie. Dalej uważam, że Canon robi świetne aparaty, co parę razy nadmieniłem. Ja wywołuję wojny systemowe? Odpowiedzią na moje stwierdzenie, że 5D to świetny aparat jest cytuję: no pewnie, przeciez to CanonZamieszczone przez Kubaman
Powiem wiecej:
LUBIĘ CANONA, bo to świetny sprzęt
UWIELBIAM NIKONA, bo też jest to świetny sprzęt i bardziej mi pasuje
KOCHAM ROBIĆ ZDJĘCIA czymkolwiek
Boo
Ostatnio edytowane przez BooBoo ; 22-11-2005 o 17:23
Konkurencja (lub nie...)