to ja poprosze Huangzhou. od biedy moze byc Shanghai - dojade sobieZamieszczone przez Venio
![]()
a tam gadasz.. wcale nie tak czarno... o sorki ja w tej chwili troche za gdynia ;-)Zamieszczone przez Błajo
S45 user
Dobra dobra i tak prędzej czy później padnie w TV sformułowanie:
Zima zaskoczyła drogowców w styczniu![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
godziny popoludniowe i wieczorne: calkiem spore opady, klopoty z jazda nawet na czesto uzytkowanych jezdniach, w drodze powrotnej z angielskiego widzialem JEDEN plug!
![]()
No bo jak mocno pada, to nie kalkulije sie im odsniezanie, bo i tak zasypieZamieszczone przez nastier
Tak sie tlumaczyli jak w zeszla zime sparalizowalo Krakow - "plugi moga wyruszyc jakis tam czas po ustaniu opadow"... czyli jak nie przestanie padac, to juz po nas![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Zamieszczone przez birez
nie pozostaje nic innego jak do dekielka przymocowac mini plug i jazda w miasto !![]()
A po co odśnieżać ??? Nie lepiej zrobić tak jak władze mojego miasta ???
Ostatnio edytowane przez Tomasz1972 ; 11-12-2006 o 16:51
Taniej i bezpieczniej![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC