Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Dzien zaskoczonego drogowca

Początki nałogu Awatar Coronado
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    ja chce do LA
    Zawsze chyba trawa u sasiada jest bardziej zielona. Ja natomiast tesknie za sniegiem i nie moge sie doczekac jakiegos wyjazdu w gorki. Od kilku dni w LA wieje wiatr Santa Ana - upiornie suchy i goracy. Jest strasznie upalnie ale wieczorkiem (wczoraj) mozna wyjsc na zer i zrobic taka fote:

Załącznik 663

Pozdrawiam
    Coronado

Moja galeria: MyLightscapes.com
    Chcesz zarabiać na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Venio
    ja chce do LA
    Ja tez

No to ja tak z zachoda zgnilego niedobrego cos napisze

Sniegu w tym roku jeszcze nie bylo... Mrozu tez nie bardzo. Generalnie opady czegokolwiek mizerne. W telewizji standardowo: widok z wielkiej hali z gorami posypki, reporter przed calym sznurem pelnych posypki plugow... Prognozy mowia ze ma padac... Czekaja Na ulicach spotkac mozna od czasu do czasu patrole posypkowozow jezdzace bez celu.

A sniegu jak nie bylo tak nie ma i nikt nie wie czy bedzie
    ...

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Coronado
    Zawsze chyba trawa u sasiada jest bardziej zielona. Ja natomiast tesknie za sniegiem i nie moge sie doczekac jakiegos wyjazdu w gorki. Od kilku dni w LA wieje wiatr Santa Ana - upiornie suchy i goracy. Jest strasznie upalnie
    Może mała wymianka?
    Muszę jechać w góry na miesiąc... to może Ty pojedziesz za mnie, a ja wpadnę do Ciebie w ten okropny, ciepły klimat i pogrzeję sobie zadek
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów