Chłopaki! Każdy z nas ma inne doświadczenia i preferencje. Zarówno jeśli chodzi o auta, kobietyczy sprzęt foto.
mar_ko - jeśli udało Ci się kupić używkę w super stanie, pogratulować. Jak widać zdarza się dobry, używany sprzęt na allegro, w dobrej cenie. Nigdy temu nie przeczyłem, bo i auta które tam trafiaj też w jakimś małym procencie są ok. Nie wątpię też, że kit którego sprzedawałeś był perfect! Zdarzają się okazję i może uogólniam, ale w większości przypadków (!) - nie zawsze - auta na allegro to złom, a aparaty, zwłaszcza pokroju 5D - są wytrzaskane, z 2 migawką, albo np. komplet bez kartonu, płyt, kabli, itd, czyli. body + grip + 2 aku... no to co ja mam myśleć o taki sprzęcie? Jakie jest jego źródło pochodzenia, brak jakichkolwiek papierów, etc. Suma summarum: na allegro są dobre rzeczy, w dobrych lub nieco gorszych cenach, kwestia szczęścia i tego jak się trafi. Ja bym się bał kupić po prostu używany sprzęt, wydać równowartość nowego niższej klasy, jeszcze puk-puk odpukać, na odległość, z wysyłką... ;/
darekw1967 - dobrze piszesz. Wychodzę z tego samego założenia + że ostatnio nawet i raty 0% polubiłem) hłehłehłe