Dokładnie.
Jeśli ten silnik USD i VC wrzucą do 70-200 i 28-75 to będą mieli problem z nadążeniem z produkcją.
Czego nam i im życzę.
Dokładnie.
Jeśli ten silnik USD i VC wrzucą do 70-200 i 28-75 to będą mieli problem z nadążeniem z produkcją.
Czego nam i im życzę.
Jeśli wrzuca i pozostana na tym samym poziomie cenowym...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Wiesz, gdyby ten 70-200 miał zdrożeć nawet do 3,5tyś to i tak bym brał.
Podobnie z 28-75 za 2tys.
Ja kupiłem za 1649 brutto i... odesłałem do dystrybutora: http://www.canon-board.info/showthread.php?t=68799
To "rozdmuchanie" jest przypadkiem. Odpowiedziałem na zupełnie inne pytanie a o odesłaniu obiektywu było przy okazji i skierowałem - jak widzisz - zainteresowanych do właściwego wątku o tej konkretnej sprawie.
Ale ważniejsze jest coś innego. Nie budź we mnie poczucia winy, bo ja nie zrobiłem nic więcej ponad to, że widząc ofertę sklepu najpierw upewniłem się, czy sklep takowy obiektyw posiada a później złożyłem w normalnej procedurze zamówienie. Nikt nie informuje mnie ani sklep (co jest zrozumiałe) ani dystrybutor, że obiektywy te nie są wdrożone do sprzedaży. Wręcz przeciwnie, dystrybutor odpowiedział mi, gdy do nich zameiloiwałem po Twoich m.in. postach, aby byli mi uprzejmi wyjaśnić sytuację, że obiektyw został skierowany do sprzedaży, ale w chwili obecnej, ze względu na wykrytą jakąś niezgodność w sofcie sprzedaż została wstrzymana a już sprzedane obiektywy z rynku wycofane. Może kłamią...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I jeszcze jedno. Deczko nielogiczne wydaje mi się skierowanie obiektywu z partii próbnej do... sklepu. Rozumiem do redakcji czy to prasowych czy to portali fotograficznych, ale do sklepów dystrybutor wysyła towar raczej w celu jego sprzedaży...
Ostatnio edytowane przez maxpawel ; 22-09-2010 o 21:43 Powód: Automerged Doublepost
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---