nowy fimrware działa wybornie, włączanie ND przypisane pod przycisk RAW juz nie wymaga potwierdzenia, a tylko zapala sie kontrolka w wizjerze.
nowy fimrware działa wybornie, włączanie ND przypisane pod przycisk RAW juz nie wymaga potwierdzenia, a tylko zapala sie kontrolka w wizjerze.
Sebastian Małachowski
mam wrażenie że Af nie tylko przyspieszył w trybie filmowania,możliwe że to tylko moje odczucie,choć na innych forach piszą podobnie
sądziłem że następny up ze strony fuji będzie miał menu podobne do x pro1
Bez przesady, aż tak często nie zmieniam. Poza tym jestem już coraz bliżej idealnego zestawu dla mnie
A wyłączanie AutoISO powinno być w momencie gdy przechodzisz w tryb M czy cokolwiek podobnego na różnych systemach.
Olympus mju2, Leica M9, Ricoh GR3 (w kolejności częstotliwości używania)
pozycją jeden jestem zaskoczony a 3ki myslałem, że sie pozbyłeś
a pozycji 2a troszki zazdroszczę![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
Myślę, że najważniejsze to jednak robić fajne zdjęcia, sprzęt jest na dalszym planie!![]()
tak mówią tylko fachowcy.. ja należę do reszty. mi zawsze sprzęt przeszkadza![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
Najlepszy aparat to ten który mamy przy sobie.
Jeśli ktoś chętnie targa kilka kologramów i dużą torbę czy plecak - FF z długimi lufami będzie dla niego najlepszy.
Dla reszty - im mniejszy aprat, tym częściej przy sobie.
Dla tych co nie chcą nosić żadnej torby, a kieszenie mają małe i nie upchają tam ani najmniejszych bezlusterkowców, ani kompaktu - Nokia N8 będzie najlepsza (lub ta nowa, z matrycą o powierzchni większej niż matryce z bezlusterkowców Nikona).
ja odkąd kupiłem x100 to 7d i reszta szklarni leży grzecznie w torbie już długi czas
z lustrem nie miałem takiej frajdy z focenia