Strona 72 z 73 PierwszyPierwszy ... 226270717273 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 711 do 720 z 724

Wątek: Fujifilm FinePix X100

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Fujifilm FinePix X100

Bardzo proszę bez obrażania personalnego, a kolegę koniecpolska przestrzegam że takie trollowanie to się tu kończy smutno .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Dopiero zaczyna Awatar pire
    Miasto
    Warszawa

Przepraszam, postaram się ignorować.

Miasto
    Warszawa

Pełne uzależnienie

Tia. Fuji jak komuniści walczy z problemami które samo tworzy. Najpierw zrobić aparat z przyspawanym obiektywem, a potem robić konwertery. Wot i logika.

Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Tia. Fuji jak komuniści walczy z problemami które samo tworzy. Najpierw zrobić aparat z przyspawanym obiektywem, a potem robić konwertery. Wot i logika.
    Ja nie widzę tu żadnych problemów, jest wybór, więc w czym problem. Osobiście nie interesują mnie takie rozwiązania, ale wiele osób płakało za takimi wynalazkami, więc dostali.
    Widzę tu raczej problem żarliwej walki "systemowej" , a kolega to w jakim systemie/religii jeśli można spytać ?

Cytat Zamieszczone przez jellyeater Zobacz posta
    Canon rowniez produkuje aparaty z przyspawanym obiektywem, jak wiekszosc producentow sprzetu fotograficznego. A od stwarzania problemow i to w niejednym watku na tym forum jest ktos inny, zgadnij kto?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez pire Zobacz posta
    Widzę tu raczej problem żarliwej walki "systemowej" , a kolega to w jakim systemie/religii jeśli można spytać ?
    No niestety ostatnio się tu niektórzy zrobili bardzo "religijni" .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Ze 23mm robi 33mm (odpowiednik 50mm na FF).
    Wrzucam tutaj opisy ze zdjęciami. Ja używam (więcej żona) X100 + WCL-100 (28mm).
    Zawsze szerzej trudniej zrobić niż wykadrować 50mm ze 35mm, ale może warto dla "plastyki" - może jest fajny obrazek?
    Co sądzicie. Tyle z ciekawszych ja znalazłem.
    Fujifilm TCL-X100 review: Is this partner to the X100/X100S the new king of teleconverters?
    TCL-X100 Review from a Working Pro
    Blog - Riley Joseph

Uzależniony Awatar tom517

Przy DR 400 w Lightroomie zdjęcia są niedoświetlone o 2EV, kiedyś już miałem z tym problem, ale nie pamiętam czy wystarczy podbić o 2EV, czy wybrać inną drogę

Strona 72 z 73 PierwszyPierwszy ... 226270717273 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów