Cytat Zamieszczone przez perlpa
Przeczytaj, koniecznie w całości, bloga by Jevel:
http://www.lady-jewel.mylog.pl/

Jak już się uporasz to koniecznie podziel się swoimi wrażeniami
piszecie wszyscy o czarnym i białym.. a życie jest szare... dlaczego popadać w skrajności?

stronka, która podałeś (dobrze skonfigurowany winXP z SP2 nie podłapał żadnych trojanów itp), jest pisana w ten sposób, nie poto aby ktoś ją czytał, ale po to, żeby wogóle ją ktoś odwiedzał - pewnie dziwny sposób pisania to jedyna wyróżniająca się rzecz na tej stronie

dodatkowo ta strona i mój przykład to zupełnie co innego... mój tekst da sie przeczytać/zrozumieć dość łatwo, na tej stronie to już męczarnia

chodziło mi głównie o TĘPIENIE postów napisanych trochę inaczej, niż to powinno się robić / wypada w języku polskim, ale cały czas w ten sposób, że można text zrozumieć

tekst z mojej odpowiedzi, którą czytacie w tej chwili nie jest napisany zgodnie z poprawnymi zasadmi języka polskiego, ale spróbujcie znaleźć jakiś jego fragment, którego nie rozumiecie...

chodzi mi o to, żeby po prostu WYLUZOWAĆ troszkę, internet jest medium służącym głównie rozrywce i fajnym rzeczom, dlatego nie warto być "sztywnym starym dziadem" i tępić co inne i nie w naszym guście