Rety, na prawdę można być tak idiotycznie głupim?Zamieszczone przez perlpa
to raz.
dwa - wyłączyć trzeba .js i można przeglądać.
Kliknąłem w losowy link z historią.
Na całej stronie zrozumiałem jedno słowo: TRIX (-:
Rety, na prawdę można być tak idiotycznie głupim?Zamieszczone przez perlpa
to raz.
dwa - wyłączyć trzeba .js i można przeglądać.
Kliknąłem w losowy link z historią.
Na całej stronie zrozumiałem jedno słowo: TRIX (-:
A moze jakis plugin do VBulletin sprawdzajacy pisownie ?Zamieszczone przez KMV10
![]()
(jak w gmail np.)
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Nie tylkoZamieszczone przez KMV10
Chociaz w wiekszosci przypadkow, pewnie masz racje :-/
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
piszecie wszyscy o czarnym i białym.. a życie jest szare... dlaczego popadać w skrajności?Zamieszczone przez perlpa
stronka, która podałeś (dobrze skonfigurowany winXP z SP2 nie podłapał żadnych trojanów itp), jest pisana w ten sposób, nie poto aby ktoś ją czytał, ale po to, żeby wogóle ją ktoś odwiedzał - pewnie dziwny sposób pisania to jedyna wyróżniająca się rzecz na tej stronie
dodatkowo ta strona i mój przykład to zupełnie co innego... mój tekst da sie przeczytać/zrozumieć dość łatwo, na tej stronie to już męczarnia
chodziło mi głównie o TĘPIENIE postów napisanych trochę inaczej, niż to powinno się robić / wypada w języku polskim, ale cały czas w ten sposób, że można text zrozumieć
tekst z mojej odpowiedzi, którą czytacie w tej chwili nie jest napisany zgodnie z poprawnymi zasadmi języka polskiego, ale spróbujcie znaleźć jakiś jego fragment, którego nie rozumiecie...
chodzi mi o to, żeby po prostu WYLUZOWAĆ troszkę, internet jest medium służącym głównie rozrywce i fajnym rzeczom, dlatego nie warto być "sztywnym starym dziadem" i tępić co inne i nie w naszym guście
S45 user
no właśnie nie! Czytanie Twojego tekstu jest równie męczące co w***jąceZamieszczone przez sail0r
dlatego tekst "n4p1s@ny w t3n sp0sób" należy tępic. Wedlug mnie miedzy Twoim sposobem zapisu słów a tym co zaprezentowano w sławnym już linku można postawić znak równości.Zamieszczone przez sail0r
no własnie w twojej wypowiedzi jest cała "śmietanka" tego o co mi chodzi... "według mnie..." dlatego "należy tępić"... czyli tepić wszystko co ci się nie podoba.....Zamieszczone przez tpop
a mi się nie podoba np. twój zapis "w***jące" albo przeklinać albo nie... i co to oznacza, że mam tępić takie zapisy?
Ostatnio edytowane przez sail0r ; 22-11-2005 o 12:16
S45 user
Każde pokolenie, nawet wiele zawodów ma swój slang, byli git-ludzie, teraz są hiphopowcy i inni. Sprawa języka to także sprawa inteligencji i ochoty mówienia w ten czy inny sposób IMHO, ważne jest co się ma w głowie a z różnych językowych "wodotrysków" zwykle się wyrasta. Howgh
Nie za czesto tu pisze, ale gdy popelnie byka to poprawiajcie smialo. Niestety moja ortografia bardzo sie popsula przez Internet... Czasami musze napisac cos dlugopisem, bo za cholere nie moge sobie przypomniiec jak sie pisze zwykle slowa...
Hmm, w sumie fakt jest taki, że na różnych h@x0r00f, ziomuff, chatownikuff i ynnych "pyszących ynaczej" nic nie poradzimy - i w dłuższej perspektywie jesteśmy skazani na porażkę![]()
Ja widząc kogoś, kogo ortografia ewidentnie wali, nawet nie zadaję sobie trudu podkreślania - bo takim osobom najczęściej po prostu nie pomagam wcale (podobnie jak w/w typom), więc nie ma okazji do cytowania. Jednak podkreślenie błędu (bez dodatkowego komentarza) komuś, komu się po prostu "zdarza" w sumie jest chyba pozytywne, bo jakoś tam jednak motywuje
A i tak wszyscy ci "postępowi" zdziwią się, jak zaczną wysyłać CV/LMChyba że je oczywiście przedtem sprawdzą w Wordzie, albo dadzą do napisania komuś normalnemu... No ale to jest już kwestia szacunku dla różnych rozmówców
![]()