Zamieszczone przez mxdanish
no to znasz kolejnego
nawet mam tkaie zaswiadczenie ze specjalistycznej poradni![]()
Zamieszczone przez mxdanish
no to znasz kolejnego
nawet mam tkaie zaswiadczenie ze specjalistycznej poradni![]()
...
Podobnie jak pewnie 30% tegorocznych maturzystów...Zamieszczone przez bonk
Ja też znam paru "prawdziwych" (osobiście). Cechą charakterystyczną jest to, że nie robią błędów - bo się cholernie starają ich nie robić! Ty Bonk też (z dotychczasowej działalności na forum) nie wyglądasz na faceta, któremu to wszystko wisi. Natomiast 99% "tych z zaświadczeniami" to symulanci. Period![]()
Dlatego też napisał, że wiele energii kosztuje go napisanie "zdrowego" posta.Zamieszczone przez muflon
Może niech się skończy na podkreślaniu ewentualnych błędów przy cytowaniu i nie ma co rozgłaśniać tej sprawy.
Z mojej strony tyle![]()
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
Łamanie zasad jest piekne i sczegolnie ortograficznych , z natury jestem buntownikiem i kiedy zasada ktora olewam nie krzywdzi drugiego czlowieka i jesli wyraz napisany nie znieksztalca jego sposob wymawiania to taka zasada dla mnie nie istnieje np. rz albo ż ,ó albo u , pocholere to skoro tak samo sie wymawia . Zasady czyli niereformowalnosc sa dla mnie hamulcem postepu
Ostatnio edytowane przez Krakers ; 22-11-2005 o 00:20
1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII
3 błędy czerwone i tygodniowy banZamieszczone przez muflon
po pierwszym zalogowaniu odsyłanie pod adres: www.rjp.pl
Jak tam bym nie był taki pewien co do 'rz' i 'ż'. To pierwsze musisz wymawiać dłużej - w końcu to są dwie literyZamieszczone przez Krakers
A tak poważnie - kiedyś w wymowie słyszało się różnicę między h i ch. Język się upraszcza - to prawda. Lecz - parafrazując Einsteina - wszystko się staje proste, ale nie prostsze.
Tak na upartego - to i dysgrafie można w wordzie poprawić, trzeba chcieć... Muflon - myślę, że nic nam nie pomoże podkreślanie (belferskie trochę) błędów, jeśli userowi to ... i powiewa.