Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 167

Wątek: Stop bykom w internecie

Uzależniony Awatar bonk
    Miasto
    Photoshop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish
    Znam paru ludzi z dysortografią czy czymś podobnym i rozumiem, że nie jest łatwo, tylko wychodzę z założenia, że jest to niewielki odsetek użytkowników tego forum

no to znasz kolejnego

nawet mam tkaie zaswiadczenie ze specjalistycznej poradni
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ale przecież nikt nie mówi o banach czy kastracji tylko o zwracaniu uwagi przy cytowaniu.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bonk
    nawet mam tkaie zaswiadczenie ze specjalistycznej poradni
    Podobnie jak pewnie 30% tegorocznych maturzystów...

Ja też znam paru "prawdziwych" (osobiście). Cechą charakterystyczną jest to, że nie robią błędów - bo się cholernie starają ich nie robić! Ty Bonk też (z dotychczasowej działalności na forum) nie wyglądasz na faceta, któremu to wszystko wisi. Natomiast 99% "tych z zaświadczeniami" to symulanci. Period

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    Ja też znam paru "prawdziwych" (osobiście). Cechą charakterystyczną jest to, że nie robią błędów - bo się cholernie starają ich nie robić!
    Dlatego też napisał, że wiele energii kosztuje go napisanie "zdrowego" posta.

Może niech się skończy na podkreślaniu ewentualnych błędów przy cytowaniu i nie ma co rozgłaśniać tej sprawy.
    Z mojej strony tyle
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Początki nałogu Awatar Krakers
    Miasto
    Bartoszyce

Domyślnie

Łamanie zasad jest piekne i sczegolnie ortograficznych , z natury jestem buntownikiem i kiedy zasada ktora olewam nie krzywdzi drugiego czlowieka i jesli wyraz napisany nie znieksztalca jego sposob wymawiania to taka zasada dla mnie nie istnieje np. rz albo ż ,ó albo u , pocholere to skoro tak samo sie wymawia . Zasady czyli niereformowalnosc sa dla mnie hamulcem postepu
    Ostatnio edytowane przez Krakers ; 22-11-2005 o 00:20
    1 Ds mark III 17-40L . 24-70L, 70-200 IS 2,8 , 85f1,2 II 580EXII

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

A jak myślisz, ile osób wtedy Ciebie czyta i rozumie? Ja to ledwie ostatnie zdanie zrozumiałem.
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon
    - błendy ortograficzne (nie literówki!) - podkreślać na czerwono w cytowaniu. Co też staram się ostatnio robić - i z przyjemnością zauważyłem, że niektórzy sposób podłapali
    3 błędy czerwone i tygodniowy ban
    po pierwszym zalogowaniu odsyłanie pod adres: www.rjp.pl

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mxdanish
    Znam paru ludzi z dysortografią czy czymś podobnym i rozumiem, że nie jest łatwo, tylko wychodzę z założenia, że jest to niewielki odsetek użytkowników tego forum
    Popatrz, a ja zawsze sądziłem, że to tylko świetna wymówka przedmaturalna.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Krakers
    Łamanie zasad jest piekne i sczegolnie ortograficznych , z natury jestem buntownikiem i kiedy zasada ktora olewam nie krzywdzi drugiego czlowieka i jesli wyraz napisany nie znieksztalca jego sposob wymawiania to taka zasada dla mnie nie istnieje np. rz albo ż ,ó albo u , pocholere to skoro tak samo sie wymawia .
    Jak tam bym nie był taki pewien co do 'rz' i 'ż'. To pierwsze musisz wymawiać dłużej - w końcu to są dwie litery A tak poważnie - kiedyś w wymowie słyszało się różnicę między h i ch. Język się upraszcza - to prawda. Lecz - parafrazując Einsteina - wszystko się staje proste, ale nie prostsze.
    Ostatnio edytowane przez KMV10 ; 22-11-2005 o 01:02

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Tak na upartego - to i dysgrafie można w wordzie poprawić, trzeba chcieć... Muflon - myślę, że nic nam nie pomoże podkreślanie (belferskie trochę) błędów, jeśli userowi to ... i powiewa.

Strona 5 z 17 PierwszyPierwszy ... 3456715 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów