Przeczytaj, koniecznie w całości, bloga by Jevel:Zamieszczone przez sail0r
http://www.lady-jewel.mylog.pl/
Jak już się uporasz to koniecznie podziel się swoimi wrażeniami![]()
Przeczytaj, koniecznie w całości, bloga by Jevel:Zamieszczone przez sail0r
http://www.lady-jewel.mylog.pl/
Jak już się uporasz to koniecznie podziel się swoimi wrażeniami![]()
To to się da przeczytać ?Zamieszczone przez perlpa
Nie warto tam zaglądać: nic ciekawego, a porażenia ortograficznego i oczopląsu można dostać, a poza tym wyskakuje masa pop-upów z koniami trojańskimi i eksploitami wszelkiej maści.Zamieszczone przez perlpa
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
piszecie wszyscy o czarnym i białym.. a życie jest szare... dlaczego popadać w skrajności?Zamieszczone przez perlpa
stronka, która podałeś (dobrze skonfigurowany winXP z SP2 nie podłapał żadnych trojanów itp), jest pisana w ten sposób, nie poto aby ktoś ją czytał, ale po to, żeby wogóle ją ktoś odwiedzał - pewnie dziwny sposób pisania to jedyna wyróżniająca się rzecz na tej stronie
dodatkowo ta strona i mój przykład to zupełnie co innego... mój tekst da sie przeczytać/zrozumieć dość łatwo, na tej stronie to już męczarnia
chodziło mi głównie o TĘPIENIE postów napisanych trochę inaczej, niż to powinno się robić / wypada w języku polskim, ale cały czas w ten sposób, że można text zrozumieć
tekst z mojej odpowiedzi, którą czytacie w tej chwili nie jest napisany zgodnie z poprawnymi zasadmi języka polskiego, ale spróbujcie znaleźć jakiś jego fragment, którego nie rozumiecie...
chodzi mi o to, żeby po prostu WYLUZOWAĆ troszkę, internet jest medium służącym głównie rozrywce i fajnym rzeczom, dlatego nie warto być "sztywnym starym dziadem" i tępić co inne i nie w naszym guście
S45 user
no właśnie nie! Czytanie Twojego tekstu jest równie męczące co w***jąceZamieszczone przez sail0r
dlatego tekst "n4p1s@ny w t3n sp0sób" należy tępic. Wedlug mnie miedzy Twoim sposobem zapisu słów a tym co zaprezentowano w sławnym już linku można postawić znak równości.Zamieszczone przez sail0r
no własnie w twojej wypowiedzi jest cała "śmietanka" tego o co mi chodzi... "według mnie..." dlatego "należy tępić"... czyli tepić wszystko co ci się nie podoba.....Zamieszczone przez tpop
a mi się nie podoba np. twój zapis "w***jące" albo przeklinać albo nie... i co to oznacza, że mam tępić takie zapisy?
Ostatnio edytowane przez sail0r ; 22-11-2005 o 12:16
S45 user
Zgadzam się z Tobą, że każdy ma prawo do swojego własnego zdania na ten temat - jak i na każdy inny i nie próbuję Cię przekonać że masz tak nie pisać - Twoja sprawa.
Osobiście bardzo mnie jednak denerwują ziomalskie teksty rodem z MTV ubrane z taką formę. Nie odnoszę się tutaj absolutnie do Ciebie - tak generalizuję.
Lakonieczne wypowiedzi sformułowane w taki sposób czasem po prostu nic mnie nie znaczą, no chyba że autor ma sieczkę w głowie, albo wszystko olewa. W jednym i drugim przypadku szkoda mi czasu na czytanie takiej papki.
Pozdrawiam