Mi. Oraz myślę, że co najmniej 80% procentom użytkowników.Zamieszczone przez sail0r
Jestem jak najbardziej za. Czasami jak się czyta posta to nie wiadomo o co chodziło autorowi. Przy odrobinie dobrej woli nie jest to niemożliwe, dotyczy to również używania właściwych liter (ś,ć,ł,ó itp.)
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Nie dotyczy :> Brak polskich znakow to zupelnie inna para kaloszyZamieszczone przez Robson01
Z reszta byla juz o tym dyskusja na forum
![]()
Ja jak widze cos takiego to piany dostaje:
Elo słiitaski :* Wielkie sorx she tak dłógo nie pisałam, ale moje słiiiit ziomki ostatnio mam taq mauo czasó rze chasem nie zdonżam sopie mejkapu sropić. Ehhh.. arz mi rzal o tym pisać, vienc moje słiiitaski lepiej povrooce do tego co siem działo dekadem (viem she to byuo 3 miehy temoo bo siem oochyuam na takiej lekci WINX - historyi) temó chyli moih vakacyjeq
tpop, po jakiemu to jest?sam to wymysliles? jesli to to brawa za kreatywnosc
![]()
nie nie no co Ty! To jeden z linkow na tej stronie co ją Jurek podal (pomiedzy NIE KRZYCZ!!! a Polskie znaki).Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Przeczytaj, koniecznie w całości, bloga by Jevel:Zamieszczone przez sail0r
http://www.lady-jewel.mylog.pl/
Jak już się uporasz to koniecznie podziel się swoimi wrażeniami![]()
Jeżeli bardzo chcesz to czemu nieZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...