Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A jak ktoś, ma zmienne IP, to możesz się cmoknąc w nos
Może być jeszcze osoba korzystająca z serwerów proxy.
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
A jak ktoś, ma zmienne IP, to możesz się cmoknąc w nos
Może być jeszcze osoba korzystająca z serwerów proxy.
To forum jest beznadziejne
Nie jestem pesymistą ale zawsze się ktoś znajdzie, który się wyłamieZamieszczone przez Eddie
O tym właśnie mówiłemZamieszczone przez jharv
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
. Wszystko jest kwestią uporu i konsekwencji moderatorów
Lub, w najgorszym przypadku - ich ilości.
Eddie: po co się tak męczyć? Widziałem niedawno w sieci gotowy translator z polskiego na ziomalski ;-)
dokladnie tak! i kolejny ban, i kolejny. Ciekawe komu sie znudzi?Zamieszczone przez mxdanish
Modów jest kilku to mogliby na zmianę "interweniować"Zamieszczone przez tpop
A z drugiej strony to chyba szkoda nerwów
5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC
W kwestii ortografii, jasne, nikt o tych banach przecież na serio nie mówi ;-) Ale w kwestii ataku klonów? Mi nie było szkoda, ani nerwów ani czasu - pro publico bono, dla Was, chłopaki ;-)Zamieszczone przez mxdanish
![]()
Prędzej czy później i jemu się odechceZamieszczone przez muflon
DobreZamieszczone przez muflon
![]()
Maxdanish: Co miałeś na myśli pisząc, że zawsze się znajdzie ktoś, kto się wyłamie? Jeśli miałeś na myśli jednostkę, która przestanie kaleczyć język, to zjawisko będzie optymistyczne. Czegoś nie złapałem?
Muflon: Taki słowniczek jest nawet trendy, jazzy, czy jak to tam teraz jest, bo ja zupełnie nie nadążam![]()
Może po prostu niezbyt jasno sformułowałem zdanie, bo chodziło mi raczej o sytuację zupełnie odwrotną.Zamieszczone przez Eddie
Wśród ludzi poprawnie używających języka zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie robił odwrotnie (a to już nie będzie tak bardzo optymistyczne)
Piszmy jak kto potrafi i tak, aby zrozumiała nas grupa odbiorców docelowych. A nie jak tam któryś wcześniej, robi sobie z nieznajomości języka polskiego manifest anarchistyczny. Zawsze pod głupotę, lenistwo i olewactwo można podpisać jakąś ideologię.
A w kwestii błędów ortograficznych trzeba być nieco wyrozumiałym. Polska ortografia jest ciężka.