To to się da przeczytać ?Zamieszczone przez perlpa
To to się da przeczytać ?Zamieszczone przez perlpa
Nie warto tam zaglądać: nic ciekawego, a porażenia ortograficznego i oczopląsu można dostać, a poza tym wyskakuje masa pop-upów z koniami trojańskimi i eksploitami wszelkiej maści.Zamieszczone przez perlpa
EOS 300D UnD | Tokina AT-X 270 AF Pro II 28-70 f/2.6-2.8 | Canon EF 50 f/1.8 II | Tamron 75-300 f/4-5.6 LD | Sigma 18-125 f/3.5-5.6 DC
Speedlite 420EX +Omni-Bounce | Lowepro SlingShot 200 AW | Hama Star 63 | karty Kingston
Zenit 11 | Helios 58 f/2 + pierścienie makro
no no widze ze lady-jewel RULEZ![]()
http://www.lady-jewel.mylog.pl/ - uwaga, cała fura wyskakujących okien! - nie dotyczy Firefoxa.Zamieszczone przez tpop
Nie wiem czy to ja nie jestem niedzisiejszy czy młodzieży, nie przebierając w słowach, poprzewracało się w ****ch od tych wszystkich SMS'ów i GG ?
Ostatnio edytowane przez perlpa ; 21-11-2005 o 21:24
http://www.lady-jewel.mylog.pl/ -uwaga.Pełno wirusów,trojanów itp.itd. nie wchodźcie. Ja już sobie poradziłem.Przywracanie systemu.Jednak radzę nie wchodzić.
E tamZamieszczone przez -=Festyk=-
Toz to swietny test na polityke bezpieczenstwa na wlasnym kompie. Robisz kopie zapasowa i wchodzisz dla testu
Jak masz potem problem to znaczy ze Twoj soft ma o pare dziur za duzo
Jak pojde kawalek dalej ta droga to bedziesz sie uczyl czytac biegle szyfru cezara albo tablicy ascii w hexachZamieszczone przez sail0r
Ty tego kogos strasznie musisz nie lubiecZamieszczone przez perlpa
Trzeba przyznac ze wole poskladane poprawnie zdania z bykami jak tekst ktorego nijak sie nie da zrozumiec nie wiadomo gdzie sie konczy zaczyna o co wogole chodzi jak to rozszyfrowac na to odpisac < O wlasnie takich nie lubie![]()
...
ludzie ja was prosze
dajcie sobie na luz z ta ortografia
...
Przeginać nie ma co - nie chodzi o to, żeby bawić się w doktora Miodka od pięknej polszczyzny ;-). Ale mój punkt widzenia jest taki:
- wszelkie ziomalskie, H@x0R5K13, albo ynne pozerskye style - tępić do bólu
- błendy ortograficzne (nie literówki!) - podkreślać na czerwono w cytowaniu. Co też staram się ostatnio robić - i z przyjemnością zauważyłem, że niektórzy sposób podłapali![]()