Hihi, a ja kiedyś znalazłem prostą zasadę pozwalającą w ciągu sekundy, bez dotykania klawiatury, ocenić stopień zaśmiecenia Windowsa: jest on wprost proporcjonalny do długości paska z ikonkami po prawej stronie taskbara![]()
Hihi, a ja kiedyś znalazłem prostą zasadę pozwalającą w ciągu sekundy, bez dotykania klawiatury, ocenić stopień zaśmiecenia Windowsa: jest on wprost proporcjonalny do długości paska z ikonkami po prawej stronie taskbara![]()
No chyba, ze programy sa tak "sprytne" ze laduja sie na startup i nie do task barZamieszczone przez muflon
![]()
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Niestety ostatnio wiele przyzwoitych, nieśmiecących programów też się tam ładuje... Albo zupełnie nowe rodzaje rezydentów robią się konieczne. Wpienia mnie czip AC97 - wymaga wystartowania managera jakiegoś, żeby przełączyć się w 5.1! ParodiaZamieszczone przez muflon
zainstaluj sobie Total Commander jak jeszcze nie masz - jest tam swietny ZIP packer (ALT+F5) i niepotrzeba instalowac zadnych extra programow (np. darmowego 7-zipaZamieszczone przez Tomasz Golinski
).
Co wiecej przegladasz archiwa jak katalogi i mozesze tez w locie je zmieniac (wiekszosc przypadkow).
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
No to czemu narzkasz na jakis zip-packer ? podalem ci inny, NAJLEPSZYZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
:rolleyes:AGO jesteś pewien, że wiesz, o czym Tomek pisał?:rolleyes:Zamieszczone przez AGO
hahaha CZIP powinien byc chyba CHIP ... wiec nie packer.Zamieszczone przez rysiaczek