Kup zestaw dwóch, to dostaniesz fajny futerał, w którym zmieścisz nie tylko oba statywy ale i parasolki.
Kup zestaw dwóch, to dostaniesz fajny futerał, w którym zmieścisz nie tylko oba statywy ale i parasolki.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
U mnie też coś się dzieje z dwoma statywami air 260, nie chcą same schodzić, trzeba użyć dość dużej siły żeby zeszły ;]
Zapewne to zapchany zaworek w podstawie statywu, ja tak miałem po używaniu w bajorku. Sprawę załtwiłem wstawiając statyw do czystej wody (złożony) i roskładając (w górę) klikakrotnie i składając przepłukałem złośliwca. Teraz jest oki :-) Poprostu nie można podnosić masztu w górę mając zaworek w wodzie z piachem. Obecnie zawsze wstawiam statyw do wody już rozłożony i opuszczam ustawiajac światło. Uczymy sie na błędach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Aha i bym zapomniał, polecam te statywy. Super stosunek cena-jakość
Ostatnio edytowane przez AmatorKrak ; 09-10-2010 o 19:22 Powód: Automerged Doublepost
EOS 50D 400D 300, +Ckit + C55-250 + C50 1.8 + 430EX + C28-90 4-5,6 + T18-50 2.8+ Sherpa450 i inna drobnica
dziś statywik zaczął działać sam z siebie i przez kilka godzinek sprawował się bez zarzutu
chyba mu ta czkawka minęła