Pokaż wyniki od 1 do 10 z 46

Wątek: UWAGA na oddział cyfrowe.pl w Warszawie

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie -

Szanowny Panie Prezesie,

Przyjmuję z zadowoleniem Pańską odpowiedź.

Dostrzegam wyrażoną przez Pana chęć do współpracy jak i pozytywne ustosunkowanie się do sprawy nieprawidłowości w działaniu oddziału Pańskiego sklepu w Warszawie. Każda firma, każda osoba ma swoje mniejsze czy większe „grzeszki”, także może w tych kategoriach zacznę traktować incydent z kontaktem z oddziałem w Warszawie. Wierzę – i mam nadzieję – że sprawa ta przysłuży się jedynie zwiększeniu jakości świadczonych usług przez Was sklep.

Na spokojnie rozważę Pańską propozycję odnośnie obiektywu i odpiszę, jak się namyślę .

Pozdrawiam serdecznie,
    Adam Titowicz.

Coś już napisał

Domyślnie -

Przyznam szczerze, że postawiłem tą sprawę, dlatego, że uważam, iż nowoczesne przedsiębiorstwo w war. wolnej konkurencji działa z klientem na zasadzie "symbiozy". Sprzedawca powinien dbać o dobry interes klienta, bo leży to również w jego interesie. Klient czuje, że należycie są wykorzystywane jego pieniądze, to wyrazem zaufania będą przekazane firmie środki.

Zawsze stosunki klient sprzedawca winny być na zasadzie partnerskiej, bo klient często jest tą słabszą stroną..

Cieszę się, że moje uwagi spotkały się ze zrozumieniem tej fundamentalnej zasady.

Mam poczucie, że zarząd firmy poczuwa się do zachowań swoich pracowników.

Pozdrawiam raz jeszcze,
    Adam Titowicz.

Uprawnienia umieszczania postów