Dobrze powiedziane, tym bardziej że juz wiele osób ma swój internet w kieszenigrunt to miec wlasny rozum i przed pojsciem do kasy sprawdzic ceny na necie![]()
Dobrze powiedziane, tym bardziej że juz wiele osób ma swój internet w kieszenigrunt to miec wlasny rozum i przed pojsciem do kasy sprawdzic ceny na necie![]()
małe-D + eL-ki + nieL-ki + lampka + inne graty
Grunt to kupować rzeczy wyłącznie potrzebne (zazwyczaj jak chcemy coś kupić to orientujemy się jakie są ceny), a nie kupować tylko dlatego, że jest "promocja".
czasem nie wiemy ze czegos potrzebujemy, az tego nie kupimy![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
nie nie nie, protestuje - no jak marketing, skoro po kupieniu tego czegos okazuje sie, ze nasze dotychczasowe zycie bylo pozbawione sensu i nie jestesmy w stanie zrozumiec, jak moglismy w ogole bez tego zyc ... no i co to bylo za zycie, skoro dopiero teraz to czujemy ze zyjemy i jestesmy spelnieni!!!a tamten okres... tamto to byla wegetacja i zycie w nieswiadomosci, ktora cale szczescie przeminela :-P
to nie marketing, to poznawanie wlasnych potrzeb i okdrywanie samego siebie![]()
Czacha, byłeś na jakimś kursie z marketingu, czy jak?![]()
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
zeby na jednym![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Więc z Vatem w sklepie nie dla idiotów jest tak jak większość pisała, w nie których sklepach jest taniej niż w MM po "Vacie" chociaż napewno się coś znajdzie z mniejszym nominałem niż ogólnie ale szału nie będzie.
Nie ma się co spodziewać szalów. Ekonomia oparta jest na matematyce, a matematyka jest nieublaganie precyzyjna. 'Za darmo to można w pysk na warszawskiej Pradze dostac", a podatki sa równie nieuchronne jak śmierć. Jeśli, ktos daje w sklepie "rabat", tzn. najpierw odpowiednio wywindował cenę.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---