Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Smieszne kwoty na Allegro

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sebcio80 Zobacz posta
    Jeśli nie chcemy łamać regulaminu i nie ściemniać za bardzo, wystarczy wystawić aukcję z ofertą jedynie na fotografowanie w kościele lub przygotowań za 200 - 400 zł.

Chociaż też uważam, że allegro to złe miejsce na tego typu reklamę, a owe wystawiane aukcje ogladada tylko konkurencja ;-)
    Po czym pierwsze co robi (konkurencja) to obniża ceny
    A później tłumacz młodym: dlaczego jesteś taki drogi? Inni przecież zrobią za 200zł.
    Sami na siebie bicz kręcicie...
    Dajcie se siana z tymi aukcjami na allegro. Zadowoleni klienci i dobre zdjęcia. To jest recepta na sukces.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

To ja podam taki przykład ogłoszenia "Fotoreportaże już od 200zł i wideofilmowanie gratis" No i proszę powiedzieć czy młodzi będący na kupnie usługi nie skuszą się? Skuszą się. Tyle że później okaże się, że te 200zł to za chrzest dziecka (przecież to też fotoreportaż) a wideofilmowanie gratis jest ale przy zamówieniu usługi fotoreportażu za 3500zł a w każdym innym przypadku to dodatkowe 1000zł. Czy w ogłoszeniu ktoś skłamał? Skądże, to raczej czytający ogłoszenie coś sobie sam dopowiedział

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

Chyba sobie odpuszcze to allegro. Kurde a chcialem byc uczciwy, to masz ku... wynagrodzenie.
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Chyba sobie odpuszcze to allegro. Kurde a chcialem byc uczciwy, to masz ku... wynagrodzenie.
    Roshuu - odpuść - szkoda nerwów... no chyba, że celujesz w inną kategorię klientów (o jaką Cię nie podejrzewam)
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez roshuu Zobacz posta
    Czesc,

jakis czas temu wystawilem sie na allegro z foto slubna. Krzyknalem 1800zl z fotokniga i zdjeciemi na plycie w etui. Panstwo i koszty druku zabierze mi polowe kwoty, wiec do reki bede mial jakies 1000zl. Ok niech bedzie. Ale cisza..
    Na allegro nikt sie nie odzywa. Wchodze wczoraj tak dla "testu" a tu oferty od 200zl do 800zl z albumem i pelna dokumentacja z wesela. Malo tego - generalnie wychodzi ze moja oferta jest jedna z najdrozszych na allegro! Prowadzac legalnie tem interes nie ma szansy na zarobek na allegro. Mozna by zapytac - po co allegro? Bo tu jest najwiekszy ruch, ale z tego co widze to chyba dla lewego interesu..
    Co o tym myslec? Czy ktos z Was pozyskal klientow z allegro w "normalnych kwotach"?
    Daj spokój. Ja wystawiłem też , pełen pakiet , 3500 zł i sobie wisi. Od czasu do czasu ktoś zapyta. Na allegro i te najdroższe oferty mogą spotkać się z zainteresowaniem odpowiednim , zapewniam.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    aahahaha

http://allegro.pl/profesjonalna-foto...227423005.html

nie no padłem normalnie
    Ostatnio edytowane przez MM-architekci ; 16-09-2010 o 21:55 Powód: Automerged Doublepost
    no comment...

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

No nie no zdjęcia takie, że spokojnie można 20tys wołać.

Domyślnie

no mnie również zamurowało
    najważniejsze to się cenić
    A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971

Pełne uzależnienie Awatar roshuu
    Miasto
    Warszawa, Radzymin

Domyślnie

lepsza ta cena niz 300zl za identyczna usluge
    6D + 5D + 14 /2.8 + 35/1.4 + 50/1.4 + 85/1.8 + Fuji X-T1 + 35/1.4

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Ledziu, zbierasz posty aby dać ogłoszenie w giełdzie?

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów