gonzo - jak Cię kiedyś spotkam to mi przypomnij hasło Canon Agbar to Ci browara postawie
już dawno się tak nie uśmiałem
![]()
gonzo - jak Cię kiedyś spotkam to mi przypomnij hasło Canon Agbar to Ci browara postawie
już dawno się tak nie uśmiałem
![]()
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
dla jaj.Zamieszczone przez pn_
ty byś tylko macałZamieszczone przez thorin
![]()
No wiec jak, byl ktos ? Macal to cudo ?
(Mi nie starczylo samozaparcia...)
Z pewnych zrodel wiem, ze nie bylo zbyt mocnych eksplozji, wiec atak samobojczy sie chyba nie powiodl![]()
Ostatnio edytowane przez birez ; 22-11-2005 o 19:18
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Miałem się wybrać, miałem mieć kolosa, nici wyszły z obu ;D
Bylem ok 17 stej i jakichs specjalnych tlumow nie bylo. Ot kilku osobnikow z oczami jak spodki i pan w koszulce z dumnym napisem N...n tanczacy przed nimi jak primabalerina nie wypuszczajac CUDA z rasi. Bylem tam w innych celach i nie mialem czasu na macanieZamieszczone przez birez
![]()
Idzie Panie nowe....
Tego sie obawialem.Zamieszczone przez Pietro
Taka prezentacja gdzie nie mozna sobie pomacac (nie mowiac o pstryknieciu na wlasnej CF) to IMHO jakas pomylka.
Chyba ze ktorys z wczesniejszych macantow wlozyl palec w migawke i juz nie bylo czego pokazywac![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
hmmm IMHO ten zakaz wsadzania kart jest dziwny ale nie tylko nikon sie do niego stosuje, na photokinie 2004 podczas prezentacji 20d bylo to samo...
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.