Fajne! Ale czasem obniżyłbym nasycenie kolorów. No i ten znak faktycznie za duży.
Ale generalnie zdjęcia na poziomie.
Fajne! Ale czasem obniżyłbym nasycenie kolorów. No i ten znak faktycznie za duży.
Ale generalnie zdjęcia na poziomie.
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
ladnie .... ale pomysl nad dyskretniejszym logo/podpisem na zdjeciach, bo to jest zenujaco wielkie
bardzo ładne te twoje "gnioty" ... bardzo przyjemne się je ogląda.
Jak dla mnie jedynie może troszkę za ciemne, ale to może być wina lapka, więc nie ma co się sugerować.
Pozdrawiam, i życzę dalej takich gniotów .....rób i dziel się z nami
Dziękuję Wam bardzo za pozytywne (i te niepozytywne też) opinie!
Co jest nie tak z tą obróbką? Co uważacie że należałoby poprawić?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
to znaczy chodzi mi o rozwinięcie przez kolegów pojęcia "dziwna, coś nie tak", bo to, że przekolorowane to sam wiem.Za dzień dwa wrzucę kilka innych zdjęć niekoniecznie krajobrazowych do wątku w innym dziale
Ostatnio edytowane przez djemen ; 20-09-2010 o 09:51 Powód: Automerged Doublepost
Jak dla mnito za duza saturacja i kontrast. Wolalbym te zdjecia zobaczyc bardziej "naturalne"
piękne, z malymi wyjątkami, ale logo za wielkie- przeszkadza.
Zgadzam się z przedmówcą - logo zdecydowanie za duże.
Ale ogólnie zdjęcia przyjemne dla oka. Fajnie ostre i kolorystycznie w pełni nasycone. Takie zdjęcia zdecydowanie przykuwają uwagę i gdzieś tam zapadają w ciemne korytarze podświadomości :P
Niepotrzebnie zbytnio wyostrzyłeś te widoczki i bawiłeś się saturacjąCałość przez to zrobiła się jakby plastikowo nietaturalna. Za bardzo biją po oczach.
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Mi najbardziej przypadły 2 i 8.
Fotki bardzo miłe dla oka.
Canon EOS 450D / Canon EF-S 18-55 F3,5-5,6 IS / Sigma 50 F1.4 EX DG HSM / Canon 430EX II