Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Które lustro lepsze ??

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie Odp: Które lustro lepsze ??

Po co Ci takie "cegły" ? Kup sobie bezlusterkowca. Ja przynajmniej tak zrobiłem pozbywając się Canona 600D i dwóch niezłych do niego obiektywów. Nabyłem Nex-6 i jestem bardzo zadowolony. Do tego stałkę Sony 50/1.8 , która jest ostra od pełnej dziury /nie to co w wydmuszce Canona 50/1.8, którą też miałem, a używalna przysłona dopiero od 2.5/.

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

O qrcze...dopiero teraz zauważyłem, że to wątek sprzed prawie trzech lat

Cytat Zamieszczone przez 2marekm Zobacz posta
    Po co Ci takie "cegły" ? Kup sobie bezlusterkowca. Ja przynajmniej tak zrobiłem pozbywając się Canona 600D i dwóch niezłych do niego obiektywów. Nabyłem Nex-6 i jestem bardzo zadowolony. Do tego stałkę Sony 50/1.8 , która jest ostra od pełnej dziury /nie to co w wydmuszce Canona 50/1.8, którą też miałem, a używalna przysłona dopiero od 2.5/.
    Temat stary i do zamknięcia. A tak w ogóle to zakupilem C500D. Niedawno tez dokupilem 50mm 1.8 i sprzęt naprawde jest godny polecenia.

sent from my wireless handheld
    Canon 500D + C 50 1.8 II | C 18-55 IS | m42 + JUPITER-37A 135 f3.5 | C 550EX | filtry, pierścienie, szmery bajery...
    C 38-76mm | JUPITER-21M 200 f4 | MIR-1B 37 f2.8 | SKY-WATCHER Synta 8" 1200 f5.91

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez LuMak Zobacz posta
    temat do zamknięcia
    No coś w tym jest .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów