Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: CANON EF-S 55-250mm IS wada

Exclamation CANON EF-S 55-250mm IS wada

witam!!
    TO MÓJ PIERWSZY WPIS NA FORUM.
    WCZORAJ NABYŁEM OBIEKTYW CANONA EF-S 55-250mm IS, ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ ŻE NIE JEST TO SPRZĘT WYSOKIEJ KLASY, I JAKOŚC WYKONANIA POZOSTAWIA WIELE DO ŻYCZENIA, ALE PO JEDNYM DNIU UŻYTKOWANIA, NA WEWNĘTRZNEJ CZĘSCI PRZEDNIEJ SOCZEWKI, ZAUWAŻYŁEM COŚ W RODZAJU "ZŁUSZCZANIA" SIĘ POWŁOKI (tak to widzę, bo zakładam ze na szkła są nakładane powłoki), ZJAWISKO TO ZAJMUJĘ OK 1/4 POW. OBIEKTYWU, JAK NA RAZIE NIE ZAUWAŻYŁEM ABY WPŁYWAŁO TO NA JAKOŚĆ ZDJĘĆ.
    ALE MIMO WSZYSTKO OBIEKTYW ZROBIŁ OK 50 ZDJĘĆ, I MOIM ZDANIEM TO DELIKATNA ŻENADA.

ZAKUPU DOKONAŁEM W FOTOIT, MAM PARAGON I GWARANCJĘ, WIĘC ZAKŁADAM ŻE NIE BĘDZIE PROBLEMU Z WYMIANĄ.

ALE MAM PYTANIE DO DOŚWIADCZONYCH FORUMOWICZÓW, CZY KTOS SPOTKAŁ SIĘ Z TAKIM PRZYPADKIEM?????

Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA INFORMACJĘ: RAFI7777

Domyślnie

większej czcionki nie było?

Co do obiektywu, czasem nie zaparowała soczewka wewnątrz i po wyschnięciu pozostał ślad?
    EOS

Domyślnie

TAKA BYŁA MOJA PIERWSZA MYŚL, ALE PO DOKŁADNYM OBEJrŻENIU Z BLISKA WYRAŻNIE WIDAĆ, TAK JAKBY ZWISAJĄCE FRAGMENTY, KTÓRE SIĘ ZŁUSZCZAJĄ.
    DZISIAJ ZAWIOZŁEM GO DO FOTOIT-u, STANDARDOWA JAK MNIE ZAPEWNIONO PROCEDURA: EKSPERTYZA ITD.,

Początki nałogu Awatar Bogdan56_Ch
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

To dobrze że oddałeś do naprawy, ale stosuj normalną czcionkę tak jaki inni na tym forum. Duże i drukowane litery wpływają na dyskomfort czytania i źle świadczą o piszącym.

Domyślnie

Dzięki Bogdanie za uwagę, dostosuję się.
    Na swoje usprawiedliwienie, mogę jedynie powiedzieć że było to dlamnie bardzo traumatyczne przeżycie))))))))))))))))))))))))

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów