Zwracam sie do wszystkich Canonierów posiadających i nieposziadających EOSA 10d, ponieważ zbieram sie do kupna właśnie 10d i potrzebuje jak najwięcej informacii o tym modelu <zalety, wady, porównania, itp.> . Z goory dziękuje i pozdrawieam Filip
![]()
Zwracam sie do wszystkich Canonierów posiadających i nieposziadających EOSA 10d, ponieważ zbieram sie do kupna właśnie 10d i potrzebuje jak najwięcej informacii o tym modelu <zalety, wady, porównania, itp.> . Z goory dziękuje i pozdrawieam Filip
![]()
ale chodzi mi o doświadczenia innych użutkowników bo informacie teoretychne już mam!
.. i dlatego powinienes uzyc opcji szukaj na forum! Do tego w przyszlosci zakladaj watki ktorych nazwa mowi cos o ich tresci - 'pomocy' nie mowi nic, poza tym, ze nie czytales FAQ ani netykiety.. a takim ludziom niechetnie niesie sie pomoc, gdyz sa leniami![]()
gdzie można jeszcze dostać nówkę???Zamieszczone przez iamfilip
Przecież nie pisze, że chce nówke.. tak?
Dobrze trafiles. Na tym wlasnie forum wiele razy te sprawy byly poruszane.Zamieszczone przez iamfilip
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Chce kupić w USA tam za 2000pln juz mozna kupic
ale Marcin zadal dobre pytanie, gdzie mozna jeszcze nowki wyrwac ? da sie wogole ?
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.
Wydaje mi sie że już produkowane nie są![]()