Pokaż wyniki od 21 do 30 z 106

Wątek: Canon PowerShot SX30IS

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Morfeusz12 Zobacz posta
    Info o aparacie masz na stronie

http://www.canon.pl/For_Home/Product...rShot_SX30_IS/

co do Fuji FinePix HS10 to brak słow.
    powodzenia w wyborze nowego aparatu
    witaj Morfeusz12

akurat Ty piszesz najwięcej ciekawych rzeczy
    a "brak info" oznaczało, że nikt tutaj nic konkretnego nie napisał... oczywiście oprócz Ciebie i może jeszcze jednej osoby.
    dane techniczne przeczytałem i nawet zanlazłem niby to pierwszy opis aparatu:
    http://www.pocket-lint.com/review/50...-camera-review
    ja osobiście nie kwestionuję żadnego rozwiązania. ja chcę głośno i wyraźnie napisać, że wszystko jest dla ludzi. lustrzanki są dla ludzi i nigdy złego słowa o nich nie powiem. wiem, bo sam miałem. tyle, że takie mega zoomy, mini kompakciki i nawet te aparaty wodo, kurzo i cotam jeszcze szczelne też są dla ludzi i nie mozna porównywać je tylko i wyłacznie do luster i z góry zakładać, że są dużo gorsze... albo zbędne.
    i na większości forach czytam tylko "nie warte, za te pinieniądze masz lustrzankę".
    a przecież są ludzie jak ja, którzy właśnie z założenia i przeznaczenia szukają czego innego. rozumiem, jak ktoś się zapyta czy sx30 będzie dobrym wyborem do fotografii ślubnej, bo np się nie zna i dopiero zaczyna.
    a na takich forach powinniśmy dowiedzieć się jak najwięcej o danym temacie, konkretnym przedmiocie.

no i jeszcze mam pytanko, co to znaczy "co do Fuji FinePix HS10 to brak słow"?
    nie bardzo rozumiem.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    dodam dla podkreślenia wartości Twojej wypowiedzi:
    - gorszy uchwyt i umiejscowienie spustu migawki
    - slot na kartę pamięci
    - latający obiektyw
    - spieprzyli szybkosc ogniskowania
    Na plus :
    szybsze zdjecia seryjne
    kupe gadzetow programowych
    optyka poprawiona ,lepsza matryca i sama ogniskowa potrafi zadziwic

aż miło poczytać. konkrety. tego tu szukam
    Ostatnio edytowane przez grzeSiuu ; 12-10-2010 o 21:30 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów