Pokaż wyniki od 51 do 60 z 106

Wątek: Canon PowerShot SX30IS

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar ondyne
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Predatorddd Zobacz posta
    Co to jest kąto i czy dobre zdjęcia będzie robić, czy może robiło?
    "Kąto", to jest to samo co "kont" Mistrzu. Rzuć okiem w swój poprzedni post

Mam porównanie między 450D i SX5. Różnica jest kolosalna zwłaszcza jeżeli chodzi o szumy. Przy długiej ogniskowej na SX5 pojawiają się nieco denerwujące abberacje chromatyczne. Prędkość 450D przy SX5 zdaje się być prędkością kosmiczną. To wszystko razem powoduje, że między 450D i SX5 jest różnica przynajmniej jednej klasy. Podobnie będzie z SX30. Jeżeli to ma być aparat na wakacje do noszenia 16 godzin na dobę, to na pewno SX30 jest super. Kupuj i nie zastanawiaj się. Jeśli natomiast myślisz o poważniejszym zastosowaniu albo o sprzedawniu fotek przez np. Dreamstime, to zapomnij o kompakcie.
    Dziś kupiłem sobie Lumix DMC-FT2. Ale fotograficzny badziew! Szumi jak diabli. Automat 100% - zero ustawień manualnych. Typowa idiot camera. Ale można wsadzić w kieszeń spodni i pójść na imprezę. Można też robić zdjęcia podwodne. Ale fajna zabawka!
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Oczywiście powyżej pisałem o S5 a nie SX5. Jakoś tak się zasugerowałem tym iksem od trzydziestki, że mi się przykleił do piątki.
    Ostatnio edytowane przez ondyne ; 03-12-2010 o 00:06 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów