the silence is deafening
W nowym canonie nie ma nic czego by nie zmienil nowy softi czego konkurencja nie miala juz rok temu.
Najistotniekszy element- bardzo przecietny objektyw nie zostal zmieniony. Przecietny LCD przecietna szybkosc i marketingowy belkot iso 32000 juz chce to widziec ;-D chyba przy ograniczonej rozdzielczosci do 1000 pixseliNiby HD ale 24 klatki
Jak gdzies ktos pisal canon wroci do klasyki lini G na poziomie G5,6 przy modelu G25 do tego czasu nabija klijentow w butelke pseudo nowosciami.
Który aparat Sony/Nikon czy inne BSI ma szkło 28-140 z rawem i regulowanymi kontrastem/ostrością w jotpegu?
Dla niektórych wystarczyłoby gdyby byl uszczelniony
Podziękuj tym, którzy to wciąż (czytaj po debiucie m/43) kupują.
the silence is deafening
Już ze 2 lata temu pisałem, że wpierw zabrali uchylny ekran przy bodaj G6, żeby triumfalnie go zwrócić użytkownikom podczas premiery Gxx i piać z zachwytu jakich to nowości miłościwie nam panujący nie zaserwowali...
No ale to w końcu nikt inny jak nie Canon słynie w serwowaniu ulepszeń w najszybszym w branży tempie![]()
Ten nowy canon to niezla porazka. Nie chce sie nawet pisac dlaczego kazdy kto umie czytac specyfikacje chyba zrozumie.
poza tym ten aparat jest brzydki(moim zdaniem) wygląda jak model przed paru ładnych lat
450D+grip l C EF-S 18-55/3.5-5.6IS l C EF 55-200 mm f/4.5-5.6 II USM l C EF 50mm f/1.8 II l C 380 EX
szału nie ma. mogliby dać blutacza i programik na komórkę do sterowania i byłby hit :-)
=============
www.fotolux4.blogspot.com/
A ja marzyłem o matrycy cmos i 24mm f 2.0...![]()
Canon 400D | Canon 10-22 USM | Sigma 30/1.4 EX |Speedlite 380 EX | fajny statyw, polary marumi DHG, a do tego
Pentax MX x2 | SMC 24/2,8 | SMC-M 50/1.7 | SMC-M 35/2 | Printzflex 80-200
Dzisiaj te lepsiejsze kompakty mają ogniskową od 24mm i jasność 1,8-2,0.
Canon widocznie do nich nie należy...