Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Canon SX20 - baterie Sanyo.

Dopiero zaczyna Awatar Dinar
    Miasto
    Kudowa Zdr.

Domyślnie Canon SX20 - baterie Sanyo.

Zakupiłem zachwalane polecane słynne Sanyo Enelop 2700 i pierwszy miesiąc wytrzymały,teraz jak aparat nie używany dwa tygodnie to padną na amen.Zastosowałem metodę że po naładowaniu chowam do zasobnika i też padną,czy one nie używane same się rozładowują czy może jakieś stare mi sprzedali.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dinar Zobacz posta
    Zakupiłem zachwalane polecane słynne Sanyo Enelop 2700 i pierwszy miesiąc ...
    sprecyzuj o czym piszesz albo Eneloop albo 2700 (bo oba produkty Sanyo)
    zobacz ten link
    5D, 5Dmk2 BG-E6 | 16-35 IIL | 24-105 ISL | 35L | 50 1.4 | 85IIL | 70-200 2.8 ISL | 100 2.8 Macro | 100-400 ISL

Dopiero zaczyna Awatar Dinar
    Miasto
    Kudowa Zdr.

Domyślnie

Byłem przekonany że tak na bateriach pisze ale nie,nazwy Eneloop nie ma, a zamawiałem,teraz patrzę i tylko jest ''Sanyo 2700'' to znaczy że mnie przekręcili.

Domyślnie

Sanyo to producent a eneloop to nazwa tych akumulatorkow ktore się same nie rozładowują. Wiec jesli nie masz eneloopow to masz zwykłe i mają one prawo się rozładować po czasie same. Dodatkowo nalezy uwazac gdzie się kupuje bo podobno są i podróbki

Miasto
    GDA

Domyślnie

Poza tym największe eneloopy mają 2100

Dopiero zaczyna Awatar Lech
    Miasto
    Świdnik

Domyślnie

Mam Eneloopy w SX10 i w wielu innych urządzeniach i są rewelacyjne, szczególnie jak jakieś urządzenie rzadko się używa.
    Pozdrawiam. Lech

Uprawnienia umieszczania postów