Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Jaki obiektyw do macro za 1000-2000 zł?

hroboskop
    Guest

Domyślnie

Nie wiem jaki masz problem ze slowem 'manifest'. Po Twoim teskcie o madrzejszych i glupszych na forum przydaloby Ci sie, zeby przeczytal go jeszcze raz, tym razem ze zrozumieniem. Moze wtedy odpowiesz na temat.

Cytat Zamieszczone przez Jac
    to nie manifest bo manifest to jest to http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=16887 ;-)
    Nie musisz szukac w slowniku wyrazow obcych, slownik jezyka polskiego tez zawiera to haslo. A powiedz co Ci sie w tym slowie nie zgadza, to chetnie Ci wyjasnie.
    Ostatnio edytowane przez hroboskop ; 03-12-2005 o 13:35

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Jeez, czy wy moglibyście rozmawiać o fotografii, albo (no niech już będzie) onaniźmie (a może onanizmie, bo zaraz mnie ktoś poprawi) sprzętowym, a nie kłocić sie o znaczenie słowa manifest??

hroboskop
    Guest

Domyślnie

Bardzo dobrze mowisz. Pora porozmawiac o [cytuje] Obiektywie do macro za 1000-2000 zł [koniec cytatu].
    Zastanawiam sie jak duza roznica jest miedzy Canon 60/2,8 i Canon 100/2,8. To znaczy czy 'latwiej sie robi' zdjecie setka? Czy setka jest ostrzejsza?
    Mowie o wykorzystaniu z 350d.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hroboskop
    Bardzo dobrze mowisz. Pora porozmawiac o [cytuje] Obiektywie do macro za 1000-2000 zł [koniec cytatu].
    Zastanawiam sie jak duza roznica jest miedzy Canon 60/2,8 i Canon 100/2,8. To znaczy czy 'latwiej sie robi' zdjecie setka? Czy setka jest ostrzejsza?
    Mowie o wykorzystaniu z 350d.

Łatwiej bo jestes dalej od obiektu, ostrosc na bardzo podobnym poziomie osobiscie 60tki za ch*** bym nie kupił

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

...Zastanawiam sie jak duza roznica jest miedzy Canon 60/2,8 i Canon 100/2,8. To znaczy czy 'latwiej sie robi' zdjecie setka? Czy setka jest ostrzejsza? Mowie o wykorzystaniu z 350d.
    A o portrecie zapomniałeś?
    Czy naprawde nie wyjaśnilismy już wszystkiego:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=6791
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

hroboskop
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez towersivy
    osobiscie 60tki za ch*** bym nie kupił
    No tak, ale cena o 1/4 nizsza i jak bede mial szczescie to mi jeszcze zwroca 50€.

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

No tak, ale cena o 1/4 nizsza i jak bede mial szczescie to mi jeszcze zwroca 50€.
    Najlepiej kup i sie sam przekonaj w moim przypadku kasa nie grała roli poprostu chciałem byc zadowolony

60 bawiłem sie tylko w sklepie ale od
    razu nie przypadła mi do gustu ze wzgledu na zbyt mała odległosc ostrzenia.
    Jesli miałobybyc to szkło spełniajace kryterium portret/macro napewno zakupiłbym sigme 50 macro bo jest duzo tansza i piekielnie ostra.
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 04-12-2005 o 14:29

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów