Ja tak troszke podciagnalem chlopaczka, zeby oczka i zabki mial jak u kolegow :wink:
Ale ile on tam podobny do oryginalu?????
Ja tak troszke podciagnalem chlopaczka, zeby oczka i zabki mial jak u kolegow :wink:
Ale ile on tam podobny do oryginalu?????
Widać że się napracowałeś
1. Zdaje mi się że lewe oko jest nieco za wysoko
2. Wyrównaj oba kąciki ust.
3. Możesz do końca wywalić ten statyw od mikrofonu - teraz to już bułka z masłem
Pozdrawiam
A jak Ci juz tak dobrze idzie to z orginalu wywal tyl glowy z lewej strony i dorob gore twarzy wysokiemu gosciowi, albo jego tez wywal calkiem.
Tak w wolnej chwili sam spróbowałem swoich sił tylko do twarzy i ramienia.
Ja osobiście bardziej preferuje narzędzia do klonowania niż malarskie ze względu na możliwosć zachowania oryginalnej faktury.
no to i ja chwile podlubalem
@Pikczer: brawo! do tej foty nizej nie ma sie jak przyczepic.
@perqsista i tpop: hahahaha, sorry ale dorobiliscie gosciowi takiego zeza ze nie moglem sie powstrzymac![]()
Przepraszam, ale dlaczego zrobiliście chłopcu zeza rozbieżnego? Odbicie lustrzane odpada, bo wygląda nienaturalnie. Chłopak ma głowę skierowaną w lewą stronę kadru, a oczy, nos i usta skierowane są do przodu. Usta uciekły na lewo od podbródka a powinny być nad nim - może udałoby się skorygować perspektywę i usunąć zeza
Edit:
o... o zezie juz jestczyli nie tylko ja zauważyłem
![]()
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
dokladnie teraz chlopak wyglada tak jak by UFO zobaczyl :-) i odjechal w zaswiaty... nic do niego niedociera... a teraz uwaga ostatnio modne slowko... zawiesil sieZamieszczone przez pazurek
![]()
sorry pomylilem pliki juz jest chyba lepiej![]()
Skoro wszyscy próbują to autor pewnie się na mnie nie pogniewa jak wrzucę swoją propozycję.
Rozdzielczość pliku zródłowego bardzo mała więc każdy kto próbował swoich sił doświadczył trudności pracy na pojedynczych pikselach![]()
Wyrzuciłem kilka przeszkadzających elementów i delikatnie skorygowałęm barwę.