Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Grip

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar Heilsberg
    Miasto
    Lidzbark Warmiński

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    Sprzęt, który tutaj tak chwalicie Koledzy różni sie od orygonału tak, jak Maluch od Mercedesa To nic innego jak zaopatrzona w wodotryski podróba. Ekran w gripie w zamian za byle jak działajace przyciski. Powodzenia życzę bo nic nie zastąpi oryginału.
    Kolego, ja miałem grip Jenisa i to o czym piszesz to bzdury. Wszystko działa prawidłowo do dziś u osoby która go ode mnie kupiła, klawisze działają jak w oryginale. Jeśli miałeś tej firmy grip to pisz a jeśli nie miałeś to nie opowiadaj nie sprawdzonych plotek. Na Delty ludzie narzekali ale na Jenisa nie spotkałem narzekań. Parę tysięcy razy wciskany był spust i kręcone kółko i działa nadal. Żadna guma się nie odkleiła.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Raz mi nawet upadł na beton kantem z wysokości pół metra i nie ma najmniejszego znaku na plastiku.
    Ostatnio edytowane przez Heilsberg ; 09-09-2010 o 22:10 Powód: Automerged Doublepost
    EOS 100D|EOS 7D + grip|EF-S 24 /2.8 STM|Sigma 30/1.4 EX DC HSM|EF 40/2.8 STM|EF 50/1.4|EF 200/2.8L II|EF-S 10-22/3.5-4.5|EF 17-40/4L|EF 24-105/4L|Sigma 120-400/4.5-5.6 DG APO OS HSM

Uprawnienia umieszczania postów