Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: # 78 Jeszcze raz o wyświetlaniu kolorów

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

To idzie rzeczywiście teraz nie na temat więc raczej nie będę kontynuował (przynajmniej ten odnogi tematu), ale pozwolę sobie ostatni raz odpisać.

Cytat Zamieszczone przez quail Zobacz posta
    Dałbyś spokój. Chodziło raczej o sprawdzenie w której wersji masz profil monitora. Już lepiej napisz, że podsyłałeś go po to, bo nie wiedziałeś gdzie u siebie szukać wersji :-)
    Nie wiem po co mi byłoby to wiedzieć, skoro u mnie działa jak należy na iccv2.

[QUOTE=quail;865597]Po pierwsze nie mówiłem, a pisałem, po drugie nie przypominam sobie takich słów. Podeślij link :-)

Taaa, pisanie jest tak samo związane ze wstukiwaniem w klawiaturę jak i mówienie ;-)
    Druga sprawa, w ogóle nie rozumiem o czym mówisz. Odnosisz się do mojej wypowiedzi, do której nie potrafię przypsaować Twojej. Jaki link?

Cytat Zamieszczone przez quail Zobacz posta
    Osoby, które mają EIZO kalibrowane sprzętowo i profil generuje im CN, chciałyby mieć pełną obsługę v4. W jakimś celu postanowiono usprawnić v2. Z jakiegoś powodu Photoshop też ma tą obsługę...
    To wszystko prawda. Ja bym chciał, zeby wszystko bylo ICCv4.
    Ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że każdy monitor EIZO czy też szerokigamut, jest źle obsługiwany przez Firefoxa np. 3.6.

NIE i koniec.

EOT

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nikt nigdy nie napisał, że każdy EIZO to ICC v4 stąd zapewne prośba o link.

Skończcie już ten OT - ten dział w założeniu jest mocno moderowany i OT były i będą usuwane.

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów