Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: pomozcie co wybrac

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

U mnie sprawdzaja sie perfumy. Nieco tansze od diamentow. Dziala takze z markowymi zegarkami (U mnie zadzialal Roamer). Raz udalo mi sie opedzic elektryczna szczotka do zamiatania, ale przy tym mialem 'stracha', czy aby Najwspanialsza z Zon nie odczyta tago jako jakas aluzje. Inne jednorazowe pomysly to np. zmywarka do naczyn. Ale diamenty (i takie tam) i tak sa najlepsze. Co do kosmetykow to problem w tym, ze jak partnerka przywyknie do dobrych i dorgich kosmetykow to juz tak pozostanie zapewne na wieki (ale to tansza opcja w porownaniu do kamieni szlachetnych). A poza tym i przede wszystkim trzeba rozmilowac partnerke w zdjeciach, ktore sie robi.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    A poza tym i przede wszystkim trzeba rozmilowac partnerke w zdjeciach, ktore sie robi.
    tez prawda. u mnie to dziala, bo dwie dzialki ktorymi sie param (przyroda/krajobraz + podroze) sa dobrze przyjmowane przez plec przeciwna.

zastanawiam sie tylko, jak maja to robic fotografowie od dupeczek. raczej ciezko tu przecietna zone rozmilowac w takiej fotografii

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    U mnie sprawdzaja sie perfumy........................
    No dobra, ale jak to robisz?

Cześć kochanie. Kupiłem obiektyw za 3 tyś., z tymi meblami to musimy jeszcze poczekać, a przy okazji mam tu dla Ciebie perfumy.......

to zadziała ?
    Pozdrawiam

PrzemoC

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemoc

Cześć kochanie. Kupiłem obiektyw za 3 tyś., z tymi meblami to musimy jeszcze poczekać, a przy okazji mam tu dla Ciebie perfumy.......

to zadziała ?
    Ja podchodze do zony i krzycze: oooo ptaszek !!!! i fruuu kase z torebki

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

lap torebke i uciekaj

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

to zadziała ?
    Tak to prawie na pewno nie zadziala. Perfumy maja byc 'bez okazji', z milosci itp. Latwiej zadziala jak kupisz te meble + na dokladke lensik. Tyle, ze trzeba miec dojscia w totolotku. Znam ten bol niestety. No i sposob jest raczej dla osob, ktore maja pieniadze, ale chca uniknac 'suszenia' glowy z powodow zakupu dupereli fotograficznych. Biednym i tak wiatr w oczy dmie...
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk
    zastanawiam sie tylko, jak maja to robic fotografowie od dupeczek. raczej ciezko tu przecietna zone rozmilowac w takiej fotografii
    Mi sie rozmilowac tym zakresie NzZ nie udalo i dlatego tez d... pauzuja. Bez wiekszego bolu jednak (choc z pewnymi tesknotami). Na szczescie z NzZ zadowoloby bardzo jestem ;-)

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dobra, dobra, Vitez, sprzęt się starzeje, trzeba wymieniać na nowy, mój problem kiedyś też Cię dopadnie .
    Nie do konca sie z tym zgodze. Zreszta wszedzie pisze - lepiej na poczatku wydac wiecej, na prozadny i dobrze dopasowany do ptorzeb obiektyw niz pozniej co chwila zmieniac.
    Ja mam na oku zestaw szkiel ktory moglby mi na lata wystarczyc... Tak jak na przyklad jestem pewien ze 70-200 2.8 IS L nie pozbede sie chyba nigdy.
    A puszka... to ze nowa wyjdzie nie znaczy ze starsza sie zepsula. Puszke zmienie tylko jak poczuje zauwazalny dyskomfort z braku pewnych opcji ktore moze miec nowsza puszka (np w 20D zaczynam marudzic na precyzje AF, gladki i maly wizjerek - to przez kupno paru szkiel M42 no i grip do d* - niepewnie sie go trzyma, oraz uszczelnienia woalbym miec niz nie miec...).

Na koniec Cię pocieszę, kobiety wolą facetów którzy mają jakieś pasje... , zawsze to lepiej robić zdjęcia niż pić winko pod sklepem.
    O tym to wiem - moja tak ma 8)

Początki nałogu Awatar Przemoc
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Puszke zmienie tylko jak poczuje zauwazalny dyskomfort
    No i właśnie wtedy cię dopadnie.

Na szczęście koledzy podali już kilka doskonałych sposobów jak sobie z tym radzić, więc chyba przeżyjemy.
    Pozdrawiam

PrzemoC

Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A puszka... to ze nowa wyjdzie nie znaczy ze starsza sie zepsula. Puszke zmienie tylko jak poczuje zauwazalny dyskomfort z braku pewnych opcji ktore moze miec nowsza puszka
    Mowa jest o aparatach, nie o kobietach?

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów