Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Przychodzi baba do FJ...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Entu Zobacz posta
    @magart

"Męczyznom" jestem wkradło się tam jedno "pani" ale nie ma edycji więc zostało , tytuł luźno nawiązywał do znanych wszystkim kawałów o babie

Dodam tylko że Pan bardzo przekonująco mówiła , reszta obsługi zresztą też, na tyle że przez tą chwilę tylko dwie alfy klientom sprzedali, nie ma to jak dobry marketing :P
    Hmm, specjalista (Pan) również jest "kobietom" ?
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar Mellan
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tak więc wszystko zależy na kogo trafisz i tyle; ludzie mają swoje teorie i preferencje i do nich namawiają.
    Ja w FJ byłem byłem tylko raz, by porównać NX10 z NEX-5. Obsługiwała mnie miła pani, prywatnie fotografująca 50D.
    C-F-K - forever

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Akustyk , jakby płacili lepiej niż u mnie w pracy ( w co wątpię ) to dlaczego nie.
    "Tylko dwie rzeczy są nieskończone , wszechświat i ludzka głupota.

A.Einstein

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wałbrzych/Wrocław

Domyślnie

Chyba, że tak Ale wielu jest przecież takich co dają zdjęcia prosto z puszki, ew. resize
    Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
    Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Specjalista jest M

A.Einstein

Coś już napisał

Domyślnie

Temat jest prosty jak drut... wystarczy spojrzeć na aranżację wnętrza w FJ + ciuchy sprzedających - wszystko MADE IN SONY, prowizje od sprzedaży też są i to całkiem spore zważywszy, że Canon i Nikon nie dają żadnych...

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

sony jest duzo lepsze od canona i nikona razem wzietych..
    marketingowo

co do specjalistów z FJ - narazie w kazdym mnie namawiali do Sony.
    w Avansie sprzedawca sie chwalił, że sony zabiera ich na kurs foto i bedą akty.

i jak tu taki sprzedawca ma nie promowac sony? nawet nie trzeba go namawiac

Coś już napisał
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Loome Zobacz posta
    w Avansie sprzedawca sie chwalił, że sony zabiera ich na kurs foto i bedą akty.
    To w takim razie się już nie dziwię że z takim zapałem zachwalają

A.Einstein

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Dwa słowa na temat sprzedawców z działu foto jednego z Media Marktów. Wpadłem tam dwukrotnie chcąc "obmacać" raz puszkę, raz szkiełko. Muszę przyznać, że podczas wizyt miałem szczęście do sprzedawców, którzy mieli jakie takie pojęcie o fotografii, a dodatkowo chcieli naprawdę sensownie doradzić w kwestii ulokowania mojego "nadmiaru gotówki". I tu im chwała. Innym razem zajrzałem tam po prostu "pozglądać". Wiecie jak to jest - żona na ciuszki, ja na moje zabawki. Miałem wtedy okazję przysłuchać się takiego marketingowego bełkotu, że o mało się nie pokłóciłem. Otóż pani sprzedawczyni dopadłszy pewnego niezorientowanego klienta próbowała go skusić/zmusić na zakup jednej jedynej słusznej marki - S O N Y. Argumenty, których używała kompletnie nie trzymały się kupy, a wszelkie pytania na temat innych firm natychmiastowo były torpedowane. No cóż - premia to premia - nie ma sentymentów...
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Domyślnie

Ja też muszę się pochwalić. Kupowałem Canona 50D, ponieważ w moim wypadku używka nie wchodziła w grę. No i body wybrałem, Pan go polecił, chodź też były próby z Sony. Przyszło do obiektywu jaki chcę zakupić. Powiedziałem, że chcę kupić sam korpus z kartą pamięci, bo kupię później tylko Kita, ponieważ uważam iż w tej cenie to najlepsze wyjście. Niestety Pan się bardzo przejął moim wyborem i chęci odradzenia kupna Kita. Padły takie argumenty jak: W 50D jest tyle pixeli, że ten obiektyw przy nim zginie, jakoś to będę miał jak z telefonu komórkowego (oczywiście tego trochę lepszego) No i jakbym chciał zrobić zdjęcie w ciemnych warunkach to nawet lampa nie pomoże żadna A nie wspominając o wywołaniu tych zdjęć heh No i pytam co Pan by potem polecił zażenowany a on powiedział no prawdziwa jakość to 17-85. Nie ma nic lepszego. A czemu zapytałem? Odpowiedź padła bo nie ma. I na tym moja rozmowa się zakończyła. Czym śpieszno dokonałem formalności i szczerze uciekłem

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów