Z czerwonym paskiem?Zamieszczone przez sven
![]()
Z czerwonym paskiem?Zamieszczone przez sven
![]()
135 z tc 1.4 IMHO
Też mi się tak wydaje.Zamieszczone przez Jac
Na pewno 135/2L bo moja 200/2.8L jest dluzsza niz to co na zdjeciuZamieszczone przez ripek
nie tylko twoja :-)
idac za ciosem moja 200 jest krotsza![]()
Zamieszczone przez thorin
Dżizasss!
Macie jeszcze czas na IRCa ???![]()
a wogóle co to jest??
Miałem tam coś dodać ale zwisł mi komp(k)utas![]()
ostatnio coś często![]()
![]()
Tzn miałem dodać, że widziałem LIVE tą wystawę w tym roku w W-wie i tego typu zdjęć było kilka. Też się zastanawiałem nad efektem.
Ogólnie zdjęcia te robią wrażenie na dużej powierchni, ale o tym się trza samemu przekonać. Inaczej się patrzy na to na WIDESCREEN'ie 14cali a inaczej na tym o czym wspomniałem. Prawda jest taka, że podpis pod zdjęciem ROBI swoje i ma BARDZO znaczący związek ze zdjęciem. Bez tego by sie nie obyło bo niektóre zdjęcia są bez tego nie wymowne![]()
Chodzi o to, że na zdjęciu bez podpisu, w którym widzimy np żołnierza z kwaśną miną nikt się nie domyśla czy ma biegunkę czy... stoi on ma minie i tego nie da się zmienić...
Ostatnio edytowane przez Zielony ; 19-11-2005 o 00:36
zadna filozofia - obiektyw/aparat z poklonem![]()
shift ? pierwszy raz slysze otej technice, prosze podajcie jakis link jesli mozna prosic, w googlach na haslo shift rozne rzeczy wyskakuja
Zamieszczone przez marcingreen
pierwsza sprawa, rzeczywiscie to robie dopiero wrazenie na wielkim formacie, po drugie te zdjecia same soba wyrazaja cala historie, widac olimpiade widac olimpijczykow i nie ma zadnej historii ze pan zdzislaw jest dyskobolem ale w rodzinnym miescie zarabia na chleba jako drag queenaha Green, pod zdjeciiem w pierwszym poscie jest link do reszty zdjec z ego cyklu, pozdro
przebłysk geniuszu japońskich inżynierów posiadam, człowieku, dziewiętnastoletni Canon...
pozor, teď vyletí ptáček, usměj se hezky a řekni sýr.