Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Jaki Wybrać Aku? Canon 5D Mark II:

Domyślnie Jaki Wybrać Aku? Canon 5D Mark II:

Witam,

mam do was szybkie i konkretne pytanie oczekuje konkretnej i szybkiej odpowiedzi a pytanie brzmi:

Co lepiej kupić (który zamiennik lepszy) hahnel HL-511 razy 2? Czy Hahnel HL-E6 razy 1?

Pytam ponieważ cena jest podwójna za ten drugi i nie wiem czy nielepiej miec dwa 1500mah jak ktos jeszcze bedzie wiedzial to powiedzcie mi prosze jak to jest z ladowaniem i wyswietlaniem info w 5d marku II z tymi aku? czy wszystko gra i mozna ladowac w ladowarce canona (org.).

Pozdrawiam i dzieki za szybkie odp.

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Delta LP-E6 - nowa wersja z chipem kosztuje ~80zł, trzyma porównywalnie do oryginału.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    ...
    i da się ją ładować w ładowarce Canona
    Ostatnio edytowane przez Lulu1988 ; 06-09-2010 o 09:25 Powód: Automerged Doublepost
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Domyślnie

Dziękuje za szybką odpowiedz jeszcze poczekam czy ktoś coś napisze pomocnego jak nie to wezme tą deltę

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Delta LP-E6 - nowa wersja z chipem kosztuje ~80zł, trzyma porównywalnie do oryginału.
    Ile zrobisz na tym akumulatorze zdjęć? Załóżmy parametry: pełne ładowanie dzień wczesniej i czeste ogladanie rezultatów na monitorku.

P.S. O akumulatorach do 5dII sa tu co najmniej jeszcze 3 wątki.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shadowrun Zobacz posta
    Dziękuje za szybką odpowiedz jeszcze poczekam czy ktoś coś napisze pomocnego jak nie to wezme tą deltę
    Wszytko na ten temat zostało już chyba napisane wystarczy poszukać.

Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

dinderi, powtarzam słowa zasłyszane od Towersa. Kto jak kto, ale on chyba wiec co mówi.
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    dinderi, powtarzam słowa zasłyszane od Towersa. Kto jak kto, ale on chyba wiec co mówi.
    Bardziej mnie interesuje, ile da się na tym aku zrobic zdjęc, niz kto to powiedział.
    Jeśli około 1000 i nie rozładowuje się w ciagu 2 tygodni sam, to może wart jest swojej ceny.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Za dwa tygodnie mam zlecenie to wsadzę zamiennik i zobaczę ile da się na nim zrobić zdjęć. Rezultat ogłoszę na forum

Domyślnie

Ja mam hahnela e6 - ładuje się w canonowskiej ładowarce, w gripie z oryginałem po 2000 zdjęć zostało mi jeszcze około 35-40 procent energii. Nie miałem z nim żadnych przygód, aparat poprawnie wyświetla wszystkie parametry, więc ja mogę go z czystym sumieniem polecić.

Pełne uzależnienie Awatar _igi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

O, jak miło że już wymyślili działające podróby. Kiedyś wybuliłem stówę na zamiennik akku, co się nie dał naładować w oryginalnej ładowarce, no i oczywiście po miesiącu zgubiłem ładowarkę od niego....

Z chęcią bym kupił drugą ładowarkę canona i oryginał, ale to już prawie 600 złotych jest...
    5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto

Uprawnienia umieszczania postów