i słusznie, bo to kpina wystawiać 12 zdjęć. Po takim opisie - http://palacprymasowski.pl/wystawa - można spodziewać się czegoś więcej.
Piątka, eLki, portfolio w toku.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Mylisz się :-D ślad w sieci pozostanie na wieki... http://www.stare-miasto.com/u-pana-m...ub-marzen.html
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ślad może i pozostanie, ale kto by tam z potencjalnych klientów bawił się w przeczesywanie netu w poszukiwaniu opinii o wystawie. Dotrze tylko do informacji, że "ceniony, wielokrotnie wystawiany i nagradzany artysta-fotografik".
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Jak napisałem wcześniej mi się wystawa w Krakowie podobała, choć nie była duża. Marudzicie panowie, a kto z was może się pochwalić jakąkolwiek wystawą?![]()
tylko że najwięcej maja do powiedzenia ci co nie byli..:-|Była jedna osoba i ma ona prawo do opinii reszta to tylko sobie gada.
Po raz pierwszy od dłuzszego czasu się muszę zgodzić z Sergiuszem co do długowieczności, choćby ten watek będzie na CB i gdy ktoś wstuka w szukajce PSFS zaraz przeczyta o tym jak to mało zdjęć. Jest to prawda, ze lepiej pokazac mniej, ale śmietankę tylko czy warto ruszać tyłek dla 12 zdjęć.?? Pewnie warto się ruszyc by móc potem powiedzieć czy warto?? Imho to nie wystawa dla fotografów, lecz dla potencjalnych klientów, bo bylo nie było celem owego stowarzyszenia, jest jeszcze lepsza kasa za zlecenia, a czy poprzez pokazywanie coraz lepszych zdjęć..?? tego nie wiem. W każdym razie nie oceniałbym po ilości. Wolę zjeść mniej, a smaczniej, ale znów nie za mało. Mało to też pojecie względne, własnie zamówiłem sobie pizze 55cm..ale na cieniuśkim spodzie i nie jem tej grubej ramki naokoło;-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wiesz za własne pieniądze można zorganizować wiele wystaw![]()
Ostatnio edytowane przez marekb ; 05-10-2010 o 16:25 Powód: Automerged Doublepost
Nie napisałem ani razu, że nie podobały mi się zdjęcia, wręcz przeciwnie. Ale cała reszta ma też wpływ na to jak się takie zdjęcie ogląda. Zdjęcia po lewej stronie, te które stały tyłem do okna zdecydowanie lepiej wyglądały w domu na monitorze, bo na wystawie nie było dobrego oświetlenia.
Marek ok ale kurde przepraszam cię , różne wystawy widziałem , 12 zdjęć ślubnych to żadna wystawa , nie przesadzajmy z ta ogólnie modną selekcją zdjęć ;]
Tym bardziej że w stowarzyszeniu jest trochę osób , to co każdy 1 zdjęcie dał ?
Dla mnie chybiona koncepcja tej wystawy. Fakt marketing jest , niby jest. Czekam na wystawę w Łodzi. Do wawy niestety nie pojadę..
no comment...