Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: Wystawa PSFS wreszcie w Warszawie :)

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    no to się teraz "konstruktywna" krytyka wysypie:-|
    ale o co cho ? ;]

trzeba chyba pisać jak inni odbierają taką wystawę żeby uniknąć później takich samych błędów
    no comment...

Coś już napisał

Domyślnie

i słusznie, bo to kpina wystawiać 12 zdjęć. Po takim opisie - http://palacprymasowski.pl/wystawa - można spodziewać się czegoś więcej.
    Piątka, eLki, portfolio w toku.

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Papier Zobacz posta
    Zdajcie sobie sprawę jaką to ma moc marketingową: "Moje prace były wystawiane w całej Polsce, nawet w p. Prymasowskim".
    Nie ważne jak to wyglądało, ale było
    Tyle, że jak wynika z tego wątku były wystawione na pośmiewisko.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Tyle, że jak wynika z tego wątku były wystawione na pośmiewisko.
    Za tydzień i tak nikt o tym nie będzie pamiętał a ewidencja bycia wystawianym zostanie na lata.
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Mylisz się :-D ślad w sieci pozostanie na wieki... http://www.stare-miasto.com/u-pana-m...ub-marzen.html
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Pełne uzależnienie Awatar Kolaj
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ślad może i pozostanie, ale kto by tam z potencjalnych klientów bawił się w przeczesywanie netu w poszukiwaniu opinii o wystawie. Dotrze tylko do informacji, że "ceniony, wielokrotnie wystawiany i nagradzany artysta-fotografik".
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Jak napisałem wcześniej mi się wystawa w Krakowie podobała, choć nie była duża. Marudzicie panowie, a kto z was może się pochwalić jakąkolwiek wystawą?

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    ale o co cho ? ;]

trzeba chyba pisać jak inni odbierają taką wystawę żeby uniknąć później takich samych błędów
    tylko że najwięcej maja do powiedzenia ci co nie byli..:-|Była jedna osoba i ma ona prawo do opinii reszta to tylko sobie gada.
    Po raz pierwszy od dłuzszego czasu się muszę zgodzić z Sergiuszem co do długowieczności, choćby ten watek będzie na CB i gdy ktoś wstuka w szukajce PSFS zaraz przeczyta o tym jak to mało zdjęć. Jest to prawda, ze lepiej pokazac mniej, ale śmietankę tylko czy warto ruszać tyłek dla 12 zdjęć.?? Pewnie warto się ruszyc by móc potem powiedzieć czy warto?? Imho to nie wystawa dla fotografów, lecz dla potencjalnych klientów, bo bylo nie było celem owego stowarzyszenia, jest jeszcze lepsza kasa za zlecenia, a czy poprzez pokazywanie coraz lepszych zdjęć..?? tego nie wiem. W każdym razie nie oceniałbym po ilości. Wolę zjeść mniej, a smaczniej, ale znów nie za mało. Mało to też pojecie względne, własnie zamówiłem sobie pizze 55cm.. ale na cieniuśkim spodzie i nie jem tej grubej ramki naokoło;-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez luc_october Zobacz posta
    Jak napisałem wcześniej mi się wystawa w Krakowie podobała, choć nie była duża. Marudzicie panowie, a kto z was może się pochwalić jakąkolwiek wystawą?
    Wiesz za własne pieniądze można zorganizować wiele wystaw
    Ostatnio edytowane przez marekb ; 05-10-2010 o 16:25 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Nie napisałem ani razu, że nie podobały mi się zdjęcia, wręcz przeciwnie. Ale cała reszta ma też wpływ na to jak się takie zdjęcie ogląda. Zdjęcia po lewej stronie, te które stały tyłem do okna zdecydowanie lepiej wyglądały w domu na monitorze, bo na wystawie nie było dobrego oświetlenia.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Marek ok ale kurde przepraszam cię , różne wystawy widziałem , 12 zdjęć ślubnych to żadna wystawa , nie przesadzajmy z ta ogólnie modną selekcją zdjęć ;]

Tym bardziej że w stowarzyszeniu jest trochę osób , to co każdy 1 zdjęcie dał ?

Dla mnie chybiona koncepcja tej wystawy. Fakt marketing jest , niby jest. Czekam na wystawę w Łodzi. Do wawy niestety nie pojadę..
    no comment...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów