Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Wystawa PSFS wreszcie w Warszawie :)

Domyślnie Wystawa PSFS wreszcie w Warszawie :)

Miło mi zaprosić Was na wystawę Polskiego Stowarzyszenia Fotografów Ślubnych pod tytułem "Plener ślubny" do Pałacu Prymasowskiego ul. Senatorska 13/15 w Warszawie.

http://palacprymasowski.pl/wystawa

Sebastian Małachowski

Domyślnie Przybyłem, zobaczyłem, zawiedziony wróciłem ...

Nie wiem czy ktoś z was był na ww wystawie, szczegółów nie było wiele ale skusiłem się i zachęcony plakatem specjalnie pojechałem do wawy. Jakież było moje zdziwienie kiedy Pan w recepcji wskazał mi dość małe jak na Pałac pomieszczenie, wypowiadając słowa "to ta malutka wystawka" ... A potem cóż, tak jak w tytule mojego posta ... Nie kwestionuję jakości, artyzmu wystawionych tam prac, ale ich ilość zawróciła mi w głowie - chyba 12, ot w trochę większym formacie, w jakichś tam stojakach, bez szczególnego oświetlenia. Może to tylko moje subiektywne odczucie ale wyszła kaszana. Więcej pracy chyba włożono w sam plakat niż w tą wystawę. Wejście za free ok, ale wolałbym zapłacić jakiś bilet i obejrzeć co najmniej 50 prac dobrze wyeksponowanych.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

żartujesz sobie że było 12 zdjęć ?
    no comment...

Domyślnie

Nie żartuję, byłem w takim szoku, że nie liczyłem dokładnie. Szkoda, że zdjęcia komórką nie zrobiłem, bo jakościowo obrazek odpowiadałby scenerii w Pałacu Prymasowskim. Ciekawostka, obok "wystawy" była niczym nie zasłonięta, okratowana szatnia (taka jak w szkołach) o kilką jakichś ławek, tez chyba z jakiejś sali gimnastycznej. Wyglądało to po prostu tragicznie, jak by na siłę ktoś tam to wstawił. Żadnego plakatu przed pałacem czy informacji ... aaa tam szkoda mi już klawiatury :-?

Coś już napisał Awatar Papier
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Zdajcie sobie sprawę jaką to ma moc marketingową: "Moje prace były wystawiane w całej Polsce, nawet w p. Prymasowskim".
    Nie ważne jak to wyglądało, ale było

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

No tak ale kurde to faktycznie trochę śmieszne jeśli tak to wyglądało. Taka wystawa na siłę jest gorsza niż jakby jej nie było jak dla mnie.
    no comment...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MM-architekci Zobacz posta
    No tak ale kurde to faktycznie trochę śmieszne jeśli tak to wyglądało. Taka wystawa na siłę jest gorsza niż jakby jej nie było jak dla mnie.
    W tym cały problem. PSFS postrzegana jest jak jest - elita (poza jakimiś tam wyjątkami). Pomyślałem sobie, że byłoby milej obejrzeć mocne fotografie trochę inaczej niż na ekranie monitora. Moja wyobraźnia ukazała mi piękne pałacowe wnętrza, odbitki w dużym formacie (większym niż A3), może jakieś wydruki na płótnie, podświetlenie dla każdego zdjęcia oddzielnie i przynajmniej 20-30 prac. I co zapamiętałem najbardziej? Szatnię

Gary przyznaj się, kto z PSFS dał ciała ;-)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mr_Black Zobacz posta
    W tym cały problem. PSFS postrzegana jest jak jest - elita (poza jakimiś tam wyjątkami). Pomyślałem sobie, że byłoby milej obejrzeć mocne fotografie trochę inaczej niż na ekranie monitora. Moja wyobraźnia ukazała mi piękne pałacowe wnętrza, odbitki w dużym formacie (większym niż A3), może jakieś wydruki na płótnie, podświetlenie dla każdego zdjęcia oddzielnie i przynajmniej 20-30 prac. I co zapamiętałem najbardziej? Szatnię

Gary przyznaj się, kto z PSFS dał ciała ;-)
    przy tak forsownej obrobce zrobienie duzego wydruku to juz nie jest taka prosta sprawa, nie to co wstawienie pocztówki na bloga
    ochajtajsie

Początki nałogu Awatar luc_october

Domyślnie

Ja byłem i widziałem w Galerii Krakowskiej przy okazji zakupów. Zdjęć może nie było zbyt dużo i większość już wcześniej widziałem na necie

Format chyba jak plakat kinowy więc można było się przyjrzeć dokładnie. Ogólnie fajnie to wyglądało. Może trochę więcej zdjęć by się chciało, no ale wiadomo, że ograniczenia są. W moim wypadku nie było szatni tylko 2 sklepy ze znaną biżuterią jak dobrze pamiętam.

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

no to się teraz "konstruktywna" krytyka wysypie:-|

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów