Pokaż wyniki od 1 do 10 z 89

Wątek: Panorama sferyczna

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez HuleLam Zobacz posta
    Chodzi Ci o takie coś jak u Zbooya (mapa + geotag + opis + panoramy)? Bo takie a'la Myst to nie będzie łatwo zrobić.
    zdRAWki
    Pierwszy link nie działa Chodzi mi o coś takiego, jak np. kilka stron wcześniej użytkownik mpanorama dał przykład panoram sferycznych. Nie musi być skomplikowane, ale gdzieś widziałem wersje z mapkami i takimi tam. Też fajna sprawa. Jest do tego program?

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Zdaje się, (nie mam pewności bo dawno tego nie używałem) że Panorama Factory coś takiego jest w stanie zrobić - na zdjęciach zaznacza się punkty które są linkami do kolejnych fotografii. Można w ten sposób "łazić" po całym mieszkaniu.

EDIT: Sam program jako program do składania jest marny :-)
    Dzięki Ale pytanie: można to ładnie zapisać na dysku, wprost do publikacji w Internecie? Ktoś wie?

Moderator Awatar Janusz Body
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yooli Zobacz posta
    ....Ale pytanie: można to ładnie zapisać na dysku, wprost do publikacji w Internecie? ...
    Tak można. 5 lat temu sprzedawałem mieszkanie i taki filmik zrobiłem dla pośrednika. :-) Cały czas usiłuje sobie przypomnieć którą aplikacją to robiłem. Wydaje mi się, że to było Panorama Factory :-)

Janusz,
    Old enough to know better - but I do it anyway.

Uprawnienia umieszczania postów